Dark Lord
Work hard in silence, let success be the noise.
AdminFun
Komutlar Ve Açıklamaları
Komut Adı | Komut Açıklaması |
|---|---|
/announce (mesaj) | Duyuru adı altında bir mesaj gönderin. İsminiz gözükmeyecektir. |
| /console (mesaj) | Konsoldan mesaj yazmış gibi görüneceksiniz. İsminiz gözükmeyecektir. |
| /enchant | Oyunculara şaka yapmak için hazır bir şaka setine sahip olun. |
| /explode (oyuncu adı) | Bir oyuncuyu patlatın, bunu yaptığınızda etrafa herhangi bir hasar verilmez. Yalnızca oyuncu bir yer patlamış gibi havaya uçar. |
| /fakejoin (bir oyuncu adı) | Adını gireceğiniz bir oyuncu oyuna giriş yapmış gibi görünür. |
| /fakequit (oyuncu adı) | Adını gireceğiniz bir oyuncu oyundan çıkış yapmış gibi gözükecektir. |
| /firework (oyuncu adı) | Bir oyuncunun tam kafasının üstünde havai fişek patlatın. |
| /freeze (oyuncu adı) | Bir oyuncuyu dondurun. Dondurduğunuz zaman hareket edemeyecektir. |
| /invlock (oyuncu adı) | Bir oyuncunun envanterini kilitleyin. Eğer bunu yaparsanız oyuncu envanterini açamaz. |
| /playerchat (oyuncu adı) (mesaj) | Bir oyuncuyu bir şey söylemeye zorlayın. |
| /randomtp (oyuncu adı) | Bir oyuncuyu rastgele bir yere ışınlayın. |
| /af reload | Yalnızca eklentiyi yeniden yükler/yeniler. |
| /spamcast (mesaj) | Rastgele bir oyuncuyu flood yapmaya zorlarsınız. |
| /tell (mesaj) | Sunucuda bulunan tüm oyunculara özelden belirleyeceğiniz mesajı gönderir. |
| /help (numara) | Eklentinin yardım menüsünü görüntülersiniz. Toplam 2 adet yardım numarası bulunmaktadır. Burada komutlar listelenir ve bazı bilgiler yer alır. |
| /fakeop (oyuncu adı) | Herhangi bir oyuncuyu op olarak gösterirsiniz. Yaptığınız zaman oyuncunun ismi kalın bir kırmızı halinde gözükür. |
AdminFun adlı eklentiyi indirmek ya da göz atmak için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
AdminFun hakkında daha fazlası için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bir tanıtım konusunun daha sonuna geldik. Eklenti kısa olduğu için kısa bir konu oldu. Başka bir tanıtım konusunda görüşmek üzere.