Tanıtım AdminFun: Oyunculara Şakalar Yapın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dark Lord

Work hard in silence, let success be the noise.
Elmaslar
836
Discord İzni
1605324874665.png

AdminFun
AdminFun adlı eklenti yetkililerin oyunculara şakalar yaparak hem kendilerini hem de oyuncuları eğlendirdikleri bir eklentidir. Bu eklenti sayesinde birçok şeyi yapabilirsiniz. Fazla kullanımı oyuncuları sıkabilir ve oyundan ya da sunucudan çıkmalarına sebebiyet verebilir bu yüzden çok fazla kullanımı iyiye değil. AdminFun, 1.8, 1.9, 1.10 sürümleri için test edilmiştir ve herhangi bir sorun çıkmadığı bilinmektedir. AdminFun adlı eklentinin açıklamasında daha fazla yer verebileceğim herhangi bir şey bulunmamakta. Uzatmadan diğer bölümümüze geçiş yapalım.

1605325245997.png

Komutlar Ve Açıklamaları
Komut Adı
Komut Açıklaması
/announce (mesaj)
Duyuru adı altında bir mesaj gönderin. İsminiz gözükmeyecektir.
/console (mesaj)Konsoldan mesaj yazmış gibi görüneceksiniz. İsminiz gözükmeyecektir.
/enchant Oyunculara şaka yapmak için hazır bir şaka setine sahip olun.
/explode (oyuncu adı)Bir oyuncuyu patlatın, bunu yaptığınızda etrafa herhangi bir hasar verilmez. Yalnızca oyuncu bir yer patlamış gibi havaya uçar.
/fakejoin (bir oyuncu adı)Adını gireceğiniz bir oyuncu oyuna giriş yapmış gibi görünür.
/fakequit (oyuncu adı) Adını gireceğiniz bir oyuncu oyundan çıkış yapmış gibi gözükecektir.
/firework (oyuncu adı)Bir oyuncunun tam kafasının üstünde havai fişek patlatın.
/freeze (oyuncu adı)Bir oyuncuyu dondurun. Dondurduğunuz zaman hareket edemeyecektir.
/invlock (oyuncu adı)Bir oyuncunun envanterini kilitleyin. Eğer bunu yaparsanız oyuncu envanterini açamaz.
/playerchat (oyuncu adı) (mesaj)Bir oyuncuyu bir şey söylemeye zorlayın.
/randomtp (oyuncu adı)Bir oyuncuyu rastgele bir yere ışınlayın.
/af reload Yalnızca eklentiyi yeniden yükler/yeniler.
/spamcast (mesaj)Rastgele bir oyuncuyu flood yapmaya zorlarsınız.
/tell (mesaj)Sunucuda bulunan tüm oyunculara özelden belirleyeceğiniz mesajı gönderir.
/help (numara)Eklentinin yardım menüsünü görüntülersiniz. Toplam 2 adet yardım numarası bulunmaktadır. Burada komutlar listelenir ve bazı bilgiler yer alır.
/fakeop (oyuncu adı)Herhangi bir oyuncuyu op olarak gösterirsiniz. Yaptığınız zaman oyuncunun ismi kalın bir kırmızı halinde gözükür.

AdminFun adlı eklentiyi indirmek ya da göz atmak için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıkla.
AdminFun hakkında daha fazlası için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayarak videoya gidebilirsiniz.

Bir tanıtım konusunun daha sonuna geldik. Eklenti kısa olduğu için kısa bir konu oldu. Başka bir tanıtım konusunda görüşmek üzere.

Dünyanın en gereksiz eklentilerinden birisi

Youtube videoları dışında hiçbir şeye yaramayan bir eklentiye benziyor. Yine de sabahın köründe konu açmanız hoş olmuş ?

Ne kadar gereksiz olursa olsun, düşünce ve buna verilen emeği de göz önünde bulundurmak zorundayız. Uğraş ve emek için teşekkürler, yararlı bir anlatım. Her ne kadar büyük bir kesim araştırmıyor olsa bile araştıracak insanlar olacağına eminim.

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 147056

AdminFun
AdminFun adlı eklenti yetkililerin oyunculara şakalar yaparak hem kendilerini hem de oyuncuları eğlendirdikleri bir eklentidir. Bu eklenti sayesinde birçok şeyi yapabilirsiniz. Fazla kullanımı oyuncuları sıkabilir ve oyundan ya da sunucudan çıkmalarına sebebiyet verebilir bu yüzden çok fazla kullanımı iyiye değil. AdminFun, 1.8, 1.9, 1.10 sürümleri için test edilmiştir ve herhangi bir sorun çıkmadığı bilinmektedir. AdminFun adlı eklentinin açıklamasında daha fazla yer verebileceğim herhangi bir şey bulunmamakta. Uzatmadan diğer bölümümüze geçiş yapalım.

Ekli dosyayı görüntüle 147057

Komutlar Ve Açıklamaları
Komut Adı
Komut Açıklaması
/announce (mesaj)
Duyuru adı altında bir mesaj gönderin. İsminiz gözükmeyecektir.
/console (mesaj)Konsoldan mesaj yazmış gibi görüneceksiniz. İsminiz gözükmeyecektir.
/enchant Oyunculara şaka yapmak için hazır bir şaka setine sahip olun.
/explode (oyuncu adı)Bir oyuncuyu patlatın, bunu yaptığınızda etrafa herhangi bir hasar verilmez. Yalnızca oyuncu bir yer patlamış gibi havaya uçar.
/fakejoin (bir oyuncu adı)Adını gireceğiniz bir oyuncu oyuna giriş yapmış gibi görünür.
/fakequit (oyuncu adı) Adını gireceğiniz bir oyuncu oyundan çıkış yapmış gibi gözükecektir.
/firework (oyuncu adı)Bir oyuncunun tam kafasının üstünde havai fişek patlatın.
/freeze (oyuncu adı)Bir oyuncuyu dondurun. Dondurduğunuz zaman hareket edemeyecektir.
/invlock (oyuncu adı)Bir oyuncunun envanterini kilitleyin. Eğer bunu yaparsanız oyuncu envanterini açamaz.
/playerchat (oyuncu adı) (mesaj)Bir oyuncuyu bir şey söylemeye zorlayın.
/randomtp (oyuncu adı)Bir oyuncuyu rastgele bir yere ışınlayın.
/af reload Yalnızca eklentiyi yeniden yükler/yeniler.
/spamcast (mesaj)Rastgele bir oyuncuyu flood yapmaya zorlarsınız.
/tell (mesaj)Sunucuda bulunan tüm oyunculara özelden belirleyeceğiniz mesajı gönderir.
/help (numara)Eklentinin yardım menüsünü görüntülersiniz. Toplam 2 adet yardım numarası bulunmaktadır. Burada komutlar listelenir ve bazı bilgiler yer alır.
/fakeop (oyuncu adı)Herhangi bir oyuncuyu op olarak gösterirsiniz. Yaptığınız zaman oyuncunun ismi kalın bir kırmızı halinde gözükür.

AdminFun adlı eklentiyi indirmek ya da göz atmak için
tıkla.
AdminFun hakkında daha fazlası için
tıklayarak videoya gidebilirsiniz.

Bir tanıtım konusunun daha sonuna geldik. Eklenti kısa olduğu için kısa bir konu oldu. Başka bir tanıtım konusunda görüşmek üzere.
teşekkürler güzel plugin indirdim kullanacağım iyi geceler iyi forumlar

Başarılı bir tanıtım. Emeğinize sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl