Admin paneli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmett.0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 101

ahmett.0

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
20
Minecraft
Mujlu_
Sizce bir sitenin admin paneli baştan site tasarlanırkenmi yapılmalı, yoksa sitenin tamamen herşeyi bittikden sonramı yapılmalı

site kodlanirken admin panelinde kodlanması gerekli sonradan bazı şeyler unutulabiliyor

Ne yapıyorsunuz?

Ne yapıyorsunuz?
Genel olarak soruyorum abi yani ayrı ayrı e-ticaret, portfolyo, saas, forum gibi değilde genel olarak bir sitenin nasıl olmalı şeklinde tabi eğer bunu soruyorsan

ne yapıyorsan hepsini birlikte yapıcansın fixleri sona bırakmayacaksın

Bence öncelik o zaten basit şeyler her türlü yapılır ama admin panel gibi önemli şeyleri en baştan güzelce yapman gerekli

Ben şahsen kendi projemde önce admin paneli bitirdim zaten admini yaparken site yapılmış oluyor ürün satın alımı sonrası indirme özelliği eklediğimde mesela zaten siteyede yansıyor.Debug açıkları fixleme vs. en son yapıyorum çünkü özellikler eklediğimde bazı buglar çıkıyor.Bittide muhtemelen yakında bu forumda göreceksiniz :)

Son düzenleme:
Defaultu baştan atılır. Daha sonra örnek bir alışveriş pazar bölümü yaptım yada bir market yapıp debuglayıp tüm hataları arındırdıktan sonra admin paneline geçişini yaparım en sağlıklısı.

Ben şahsen kendi projemde önce admin paneli bitirdim zaten admini yaparken site yapılmış oluyor ürün satın alımı sonrası indirme özelliği eklediğimde mesela zaten siteyede yansıyor.Debug açıkları fixleme vs. en son yapıyorum çünkü özellikler eklediğimde bazı buglar çıkıyor.Bittide muhtemelen yakında bu forumda göreceksiniz :)
Başarılar ve kolaylıklar dilerim, inşallah istediğin yere ulaşırsın. mc_elmas

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl