UluyanKurt2010
Birisi mi Spawnlandı?
Merhaba, adım Poyraz. 11 (küçük yaşayayım ama bir o kadar da bilgiliyim) yaşındayım. Yaklaşık 6 yıldır Minecraft oynuyorum ve özellikle SMP sunucularında aktifim ama her türlü oyun modu hakkında bilgiye sahibim. Şuan Admin rolüne sahip olmak istiyorum. Tecrübelerim olarak ise daha önce çok fazla sunucu geliştiricilği yaptım, yaklaşık 20 kişilik sunucularda Rehber ve Moderatör oldum. Uzun süredir sunucu geliştiriciliği yaptığım için çoğu pluginin config yapısını biliyorum ve sunucu optimizasyonu konusunda deneyimliyim, bir sorun çıktığında %80 ihtiamlle size çözüm yolları sunabilirim. Hafta içi günde 2-3 saat, hafta sonu 4-5 saat aktif olabilirim. Sabırlı biriyim ve oyuncularla iletişim kurarken sakin kalmaya özen gösteririm. Oyunculara yardımcı olmayı severim ve topluluk içinde saygılı bir ortamın oluşmasına önem veririm. Hile kullanan oyuncuları davranışlarından ve oyun içindeki hareketlerinden tespit etme konusunda dikkatliyim. Sunucu düzeninin korunmasının önemli olduğunu düşünüyorum ve gerektiğinde kuralları uygulamaktan çekinmem. Ayrıca adil olmaya, herkes için keyifli ve düzenli bir oyun ortamı sağlamaya dikkat ederim. Son olarak iletişim için bana buradan yazabilirsiniz.