Skript Paylaşımı Admin modu [DUTY] [Roleplay sunucuları için] ilk skriptim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

reaxın

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
10

Discord:

Reaxon#8770

ÖNSÖZ
Öncelikle merhaba,benim adım Enes.Bu tanıtmış olduğum skript,ilk skriptim.Lütfen hoşgörü ile karşılayın, bu skirpt roleplay sunucuları içindir.Bu skirpt'e daha çok şeyler eklenebilecek bir skirpt, basit bir skripttir. Beğendiyseniz ne mutlu bana :)
Ek olarak EnderOyuncu admini olarak çalışmaktayım bana orada rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

------------------------- Tanıtım
Oyuncu komutları:
/destek
Admin komutları:
/duty,/unduty,/destektemizle,/destekler
Yazar: Reaxon
--------------------------
GÖRESELLER

Kullanım: /duty yazdığında titlemanager desteği ile birlikte
Duty geçen yetkiliye,admin tagı,yıldız * permission yetkisi,gammode 1'e geçirir.

MC TR2.png

Duty kullanımı ardından sohbette yazan bildirim mesajları.
MC TRR222.png

/unduty, kullanımın'da title manager desteği ile bildirim,sohbette çağrılara kapalı bildirimi.
Ayrıca unduty'e girildiğinde. Admin tagı alınır,yıldız permission ''*''alınır,gamemode 0 geçirir.

MCTRRRRRR.png

Roldeyken kavga,tartışma,küfür,hile,bug gibi gibi olaylarda duty modunda olan yetkiliye bildirim gider.
Açılan destekler'e bakmak için /destekler yazılması gerekiyor.

DESSTEKMCTR.png

Oyuncu destek gönderildi bildirgesi;
mctrDestek.png

Arkadaşlar tanıtımım bukadardı daha ilk aklıma gelen paylaşılmış bulamadığım bir skirpt yapmaya çalıştım beğendiyseniz ne mutlu bana ;) İyi forumlar dilerim...

Son düzenleme:
kodu unutmuşsunuz

Garry's Mod DarkRP sunucularındaki /calladmin komutuna benzemiş. Beğendim.​

Son düzenleme:
Konu düzeni kötü skript ise güzel :)

çok ii mükemmel ötesi

Kral ellerine sağlık, başarılarının devamını diler, böyle bir scripte emek verdiğin için tebrik ederim.2312

güzel olmuş ellerinize sağlık başarılarınızın devamını diliyorum

Kral ellerine sağlık, başarılarının devamını diler, böyle bir scripte emek verdiğin için tebrik ederim.2312
Teşekkür ediyorum,sağolasın.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim.

TitleManager yerine skRayFall addonunu kullanmanı öneririm, konsola komut işletmez, tamamen kendi altyapısında title/subtitle gönderir.
İndirme linki için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
onun dışında kodu görmeden bir şey diyemem fakat görünürde ve amacında gayet iyi gibi, başarılarının devamını dilerim. :melek:

TitleManager yerine skRayFall addonunu kullanmanı öneririm, konsola komut işletmez, tamamen kendi altyapısında title/subtitle gönderir.
İndirme linki için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
onun dışında kodu görmeden bir şey diyemem fakat görünürde ve amacında gayet iyi gibi, başarılarının devamını dilerim. :melek:
Önerin için teşekkür ederim deneyeceğim,ortada bulamadım böyle bir skript ben yapayım dedim.

İndirme linki için
Önerin için teşekkür ederim deneyeceğim,ortada bulamadım böyle bir skript ben yapayım dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl