Skript Paylaşımı Admin Kod Görme /akg #BugYok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nXDream

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
14
coollogo_com-59991896.png

Merhaba arkadaşlar,
Bugün sizlere Admin Kod Görme skriptimi paylaşıçagım...
Skriptin amacı şöyle;
-Kurucu hariç tüm oyuncuların yazdığı komutları görebilirsiniz!
Bu şu işe yarar, eğer istemediğiniz bir kod varsa ya da bug bulmaya çalışan bir oyuncu varsa
onu tespit etmenizi sağlar!

coollogo_com-76661347.png

JavaScript:
on join:
    delete {cs.%player%}

on quit:
    delete {cs.%player%}

command /akg:
    permission: op.fedai
    trigger:
        if {cs.%player%} is not set:
            set {cs.%player%} to true
            send "&8&l» &7KomutOkuma &8&l« &aAktif!"
        else:
            delete {cs.%player%}
            send "&8&l» &7KomutOkuma &8&l« &cDeaktif!"
on command:
    if sender is player:
        if command contains "login" or "register":
            stop
        player has permission "fedai.op":
            stop
        else:
            loop all players:
                if {cs.%loop-player%} is true:
                    send "&8&l» &7KomutOkuma &8&l« &a%player% &f&l» &2/%complete command%" to loop-player
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

coollogo_com-284241790.png

akg.jpg
market.jpg

Son düzenleme:
Düşünsene sunucuda 100 kişi var ve bunlar'dan benzer sürelerde komut yazıyor o zaman hapı yuttun chat ÖLDÜ :D <3 <3 <3

Başarılar dilerim, kullanılabilir bir skript.

Düşünsene sunucuda 100 kişi var ve bunlar'dan benzer sürelerde komut yazıyor o zaman hapı yuttun chat ÖLDÜ :D <3 <3 <3

Teşekkür ederim :)

Güzel Hos Helal Olsun

Iyi Forumlar . :D

Kod tam olarak gözükmiyor hastebine yükleyebilirsiniz ve linki paylaşabilirsiniz :)

Kod tam olarak gözükmiyor hastebine yükleyebilirsiniz ve linki paylaşabilirsiniz :)

Konuya da ekliyorum buyrun :)
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Hevesinizi kırmak istememekle beraber başarılar dilerim. Ancak bu skriptin kullanılabilirliği çok düşük seviyelerde. Yani essentialsın social spy ı varken ekstra bir skript yüklemek istemem ben.

Hevesinizi kırmak istememekle beraber başarılar dilerim. Ancak bu skriptin kullanılabilirliği çok düşük seviyelerde. Yani essentialsın social spy ı varken ekstra bir skript yüklemek istemem ben.
Yok haklısınız tabikide Essentials de varken böyle bir skript gereksiz olabilir ancak kullanmak isteyen de olabilir veyahut buradan ilham alan kod öğrenen gibi :) Güzel yorumunuz için teşekkürler iyi forumlar :)

Konuya da ekliyorum buyrun :)
2 Kere Dedin Ama Neyse.[DOUBLEPOST=1520677234,1520676916][/DOUBLEPOST]
-/socialspy Özel okumuyormu?

Evet Socialspy Özel Okuyor /msg İle Konustuklarini Bu Skript Gerçekten Başarılı Bir Skript :) İYİ FORUMLAR

2 Kere Dedin Ama Neyse.[DOUBLEPOST=1520677234,1520676916][/DOUBLEPOST]
-/socialspy Özel okumuyormu?
Haklısın :D Farklı bir eklentiyle karıştırmış olmalıyım. Şahsen kendi paketlerimde öyle de :D

Basit ve yararlı bir skript, socialspy sadece özel mesajları değil, configden eklediğin komutları da gösteriyor diye biliyorum eğer öyleyse gereksiz olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl