Adını Koymadığım Lapisli Fekşın Sunucum Hakkında Tavsiyeleriniz var mı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.900
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hai

<3
Site Sahibi
Emektar
Elmaslar
1.138
Minecraft
ImHai

Discord:

yusufkemal#5290

Üniversite sınavlarımın bitmesiyle beraber kendime lapisli fekşın sunucusu açasım geldi.
OlymposBT gurubundan @bydemir06 ile iletişime geçtim kendisi sağolsun beni kırmadı yardım edebileceğini söyledi ancak kendisi çok yoğun olduğu için kendi ekibindeki @Ccol34 'ün bana build yapabileceğini söyledi.

Birkaç gündür Ccol34 lapisli fekşınım için build yapıyor yaptığı buildleri aşağıya foto olarak koyuyorum.

Pc'me yeni format attığım için, Foto çekmekte yetenekli olmadığım için + henüz şedır vegas falan yüklemediğim için şatafatlı fotolar koyamadım kusurabakmayınız. Buildimi tek başıma Ccol34 üstlendi dahada bitmedi şuanki halini size yolluyorum istek ve tavsiyelerinizi alabilmek için.
Önerinileriniz nedir ? Sunucuma neler eklemeliyim Anti Lapisci tayfa buradalar mı? lapisi kaldır 7/24 oynarızcılar burda mı evet beyler biraz eleştirin beni :)

j13a2n.png

7XgpM5.png

Hammadde burası işte.
E68Byg.png

o83a09.png

lrj8VX.png

@Pyme @YaramazLimon @firestud5 @UcanKofte @Bulletproof Metalhead @UcanKofte @Adenzu

Bence Çok İyi.. Devam İmhai..

Başarılar Map gerçekten iyi.

Güzel ama oynamak için vaktim yok :(

Adını Koyamadığın Lapisli Fekşın Sunucun İçin Önerim

1) İsim Koy
2) Lapisi Kaldır
3) Skyblock Olsun Lütfen W:QEqweq

Harita çok güzel gözüktü gözüme. Bakacak olursak sıradan bir faction sunucusundan farklı olacağa benziyor. Zevkle oynarım. Değişik fikirler var gibi.

Lapis kaldır ya da fiyatını düşür.

Lapish olabilir adı. Kısa ve net:sakız:

Buildleri yapan arkadaşımın ellerine sağlık gayet sade ve güzel olmuş.

Arkadaşlar kavganızı benim konumun altında değilde özelde yapar mısınız? Ben forumdaki arkadaşlardan sunucum hakkında fikir almak için konuyu açtım. Konumu bu tarz şeylerle kirletmezseniz çok mutlu olurum.
@YaramazLimon @Emirhan Doğan @Ccol34

Güzel gözüküyor, başarılar.

En sevdiğim sunucu olacak açılınca.

Bu Harita OlymposBT Tarafından yapılmıştır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl