Çözüldü Addon Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Turgutt

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
10
Minecraft
Turgutt

Discord:

Turgut#7556

Merhaba arkadaşlar skript hakkında çok bir bilgim yok o yüzden 3-4 addonun ne işe yaradığını veya sunucumda tutmak gerekip gerekmediğini sormak için bu konuyu açıyorum. Şimdiden yardım eden herkese teşekkürler.

1.) skUtilities -> Ne işe yarıyor? - Daha iyi bir türevi var mı? (EN ÇOK MERAK ETTİĞİM)
2.) Skellett -> Ne işe yarıyor? - Daha iyi bir türevi var mı?
3.) skRayFall -> Ne işe yarıyor? - Daha iyi bir türevi var mı?
4.) SkQuery -> Ne işe yarıyor? - Daha iyi bir türevi var mı?

Bazılarının birden çok işe yaradığını biliyorum sadece temel olarak şuna yarıyor ya da en çok şunlara yarıyor şeklinde anlatabilirseniz çok mutlu olurum iyi günler.

NOT: Sunucumun sürümü 1.8.x​

Merhaba, öncelikle bütün add-on'ları sunucunda tutmana gerek yok, gerekip gerekmediğini Skriptinin verdiği hatalardan anlayabilirsin. Bir örnek verecek olursam; "create file "plugins/örn/config.yml" eventini skUtilities olmadan kullanamazsın ve bunun için skUtilities add-on'unu kurman gerekir. 2. bir örnek; "display hologram "örn" at location of player to player for 10 seconds" eventinde skRayFall gereklidir ve bu şekilde işler. Her Skript add-on'unu sunucunda tutmana gerek yok, sadece gerekli olanları kursan zaten yetiyor.

1) Genel olarak config (yaml) dosyalarını yaratmak ve onlardan veri çekmek gibi işlemler için kullanılır.
2) Bossbar'ı yönetmeye yarar, bazı eventsler için gereklidir örnek; "on shoot" gibi.
3) Hologramları göstermeye yarar.
4) Bazı menü işlevleri için kullanılır, artık onun yerine; TuSKe kullanılıyor.

Genel olarak kullanımlarını özetledim daha bir çok işlevleri bulunmakta.

Kısa bir özet geçmeye çalıştım her add-on'un ne işe yaradığını öğrenmek istiyorsan add-on'ların docslarında bulunmakta, hangi events'ler için gerekli olduğu gibi. Kafana takılan başka bir soru varsa bildiğim kadarıyla cevaplamak isterim :)​

Merhaba, öncelikle bütün add-on'ları sunucunda tutmana gerek yok, gerekip gerekmediğini Skriptinin verdiği hatalardan anlayabilirsin. Bir örnek verecek olursam; "create file "plugins/örn/config.yml" eventini skUtilities olmadan kullanamazsın ve bunun için skUtilities add-on'unu kurman gerekir. 2. bir örnek; "display hologram "örn" at location of player to player for 10 seconds" eventinde skRayFall gereklidir ve bu şekilde işler. Her Skript add-on'unu sunucunda tutmana gerek yok, sadece gerekli olanları kursan zaten yetiyor.

1) Genel olarak config (yaml) dosyalarını yaratmak ve onlardan veri çekmek gibi işlemler için kullanılır.
2) Bossbar'ı yönetmeye yarar, bazı eventsler için gereklidir örnek; "on shoot" gibi.

Kısa bir özet geçmeye çalıştım her add-on'un ne işe yaradığını öğrenmek istiyorsan add-on'ların docslarında bulunmakta, hangi events'ler için gerekli olduğu gibi. Kafana takılan başka bir soru varsa bildiğim kadarıyla cevaplamak isterim :)​
Çok iyi Anlatmışsınız <3

Teşekkürler. <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl