Çözüldü add to {variable} player"s balance

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kod:
command /vergi:
    trigger:
        if player has 1 sea lantern named "&6&lTitanyum &7&lSpawner'i":
            remove 1 sea lantern named "&6&lTitanyum &7&lSpawner'i" from player's inventory
            loop {vergi::*}:
                add loop-value to player's balance
        else:
            send "&61 Titanyum Spawner Gerekir Envanterinde varsa otomatik satar hesabınıza vergi parası gelir vergi parası: &e%{vergi::*}%"

Bunu denermisiniz ?
hocam vergi işini otosat ile yaptım örnek

Kod:
add 50 to {vergi::*}

Ama vergi yazinca envanterinde tit sp yokken mesaj gelmesi lazım geliyorda ama en sonda %{vergi::*}% yerine 0 180 and 180 and 180 yaziyor

Acaba {vergi::*} yerine {vergi::%player%} yapsanız olmazmı yani vergiyi 1 oyuncuya özel yapsanız

Kod:
command /vergi:
    trigger:
            add {vergi::%player%} to player's balance
        else:
            send "&61 Titanyum Spawner Gerekir Envanterinde varsa otomatik satar hesabınıza vergi parası gelir vergi parası: &e%{vergi::%player%}%"

add {vergi::%player%} 50 ile ekleyincede 180 and 0 falan yazmaz

Acaba {vergi::*} yerine {vergi::%player%} yapsanız olmazmı yani vergiyi 1 oyuncuya özel yapsanız

Kod:
command /vergi:
    trigger:
            add {vergi::%player%} to player's balance
        else:
            send "&61 Titanyum Spawner Gerekir Envanterinde varsa otomatik satar hesabınıza vergi parası gelir vergi parası: &e%{vergi::%player%}%"

add {vergi::%player%} 50 ile ekleyincede 180 and 0 falan yazmaz
Envanterimde deniz feneri yokken

&e%{vergi::%player%}%"
kısmı 180 and 180 and 180 oluyoir

Ve ayrıca ben bunu titlemanager scoreboardında nasıl gösteririm

Koda
Kod:
variables:
    {vergi::%player%} = 0

Ekleyip
{vergi::%player%} değişkenini

Delete {vergi::%player%}

yaparak silermisiniz
öncekinden kalmış olabilir

Envanterimde deniz feneri yokken

&e%{vergi::%player%}%"
kısmı 180 and 180 and 180 oluyoir
Kod:
command /vergi:
    trigger:
            remove 1 sea lantern named "&6&lTitanyum &7&lSpawner'i" from player's inventory:
            set {_i} to {vergi::%player%} parsed as integer
            add {_i} to player's balance
        else:
            send "&61 Titanyum Spawner Gerekir Envanterinde varsa otomatik satar hesabınıza vergi parası gelir vergi parası: &e%{vergi::*}%"

Dener misin ?

Kod:
command /vergi:
    trigger:
            loop {vergi::*}:
                add loop-value to player's balance
        else:

Bunu denermisiniz ?
Hocam sizinki olduda peki ben bunu scoreboarda nasıl eklerim

İngilizce derslerinden kaçmamanızı öneririm

Hocam sizinki olduda peki ben bunu scoreboarda nasıl eklerim

Sunucunuza PlaceHolderAPI kurunuz ve /papi ecloud download Skript komutunu yazınız. Sonra tittle manager da %skript_vergi::{player}% olarak kullanınız.

Sunucunuza PlaceHolderAPI kurunuz ve /papi ecloud download Skript komutunu yazınız. Sonra tittle manager da %skript_vergi::{player}% olarak kullanınız.
Hocam o {vergi::%player%} icin gecerli ben {vergi::*} yaptim

Screenshot_20190922-232638~2.png

Yeter umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl