Tanıtım A'dan Z'ye Eklentiler | TitleManager

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beylerbeyi

Emekli
Elmaslar
57

Discord:

Aydın#8520

QvZ1Av.gif

Izinler düğümüne bağlı başlıklar.
Oyuncuların başlıklarını değiştirilebilir

DB4o4y.gif

/title help ; Başlık komutlarını sunar.
/title list ; Başlık komutlarını listeler.
/title set <title> ; Başlığı ayarlarsınız.

jXVzb9.gif

• titlemanager.admin.*​
  • titlemanager.admin.reload​
  • titlemanager.title.<title>​

1VMjv1.gif

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Konuyu açıp incelediğiniz için teşekkürler. Eklentiyi yukarıdaki Bukkit logosundan indirebilirsiniz. A'dan Z'ye eklenti serisinin ilk konusunu incelemekteydiniz,serinin diğer konularını da incelemeyi unutmayın.
NOT: Konu görselleri ve konusu hakkında alıntı yapılmasını istemiyorum. MC-TR Forumu dışında paylaşım görülmesi hoşumuza gitmiyor.

Konu spamı yapmana gerek yok.

Konu spamı yapmana gerek yok.
Spam ; Bir konuyu aynı defa birden fazla kere açmaktır. Ben sadece "A'dan Z'ye" serisini devam ettirmeye çalışıyorum fakat tüm forum üyelerine batıyor sanırım.

Konuların anlatımı güzel ama hep aynı tema hoş durmuyor . Bir Kaç tane de resim eklesen fena olmaz . [ Serinin tüm konuları için geçerlidir . ]

Spam ; Bir konuyu aynı defa birden fazla kere açmaktır. Ben sadece "A'dan Z'ye" serisini devam ettirmeye çalışıyorum fakat tüm forum üyelerine batıyor sanırım.
O zaman konu kasmaya çalışma, biraz bekle de at tavsiyemdir. Yoksa aynı konuyu bir kaç defa açtığında diğer konuların daha az görüntülenebilir.

O zaman konu kasmaya çalışma, biraz bekle de at tavsiyemdir. Yoksa aynı konuyu bir kaç defa açtığında diğer konuların daha az görüntülenebilir.
Hocam aynı konuyu bir kaç defa açmıyorum ki,açtığım tüm konular farklı pluginler hakkında.[DOUBLEPOST=1481377126,1481377092][/DOUBLEPOST]
Konuların anlatımı güzel ama hep aynı tema hoş durmuyor . Bir Kaç tane de resim eklesen fena olmaz . [ Serinin tüm konuları için geçerlidir . ]
Dikkate alacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl