Tanıtım A'dan Z'ye Eklentiler | AuthMe

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Beylerbeyi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.570
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beylerbeyi

Emekli
Elmaslar
57

Discord:

Aydın#8520

QvZ1Av.gif

AuthMe, oturum açmamış olan insanların blok yerleştirme, hareket ettirme, komut yazma veya mevcut oynatıcının envanterini görme gibi şeyler yapmasını engeller. İsim sızdırma koruması kurma imkanı, oyunculara gerçekte katılabilmeleri için nadiren uzun veya kısa oyuncu isimleriyle baş vurur. Giriş Oturumları, belirli bir zaman aralığında giriş yapmanızın mümkün olmamasını sağlar.

Her komut ve her ayar, kolay yapılandırılmış bir yapılandırma dosyası tarafından etkinleştirilebilir veya devre dışı bırakılabilir. Ve eğer İngilizceyi tercih etmezseniz veya çevirilerimden hoşlanmıyorsanız, AuthMe tarafından gönderilen neredeyse her iletiyi kolayca düzenleyebilirsiniz!

DB4o4y.gif

Oyuncu Komutları :
/register <password> Kendinizi sunucuya kaydettirin
/login <password> Sunucuya giriş
/logout Sunucudan çıkış
/changepassword <eski parola> <newpassword> Parolanızı değiştirin (giriş yapmalısınız) / Unregister <parola> Sunucudan kaydı sil

Yönetici komutları :

/authme reload Önbellek yeniden yükle
/authme register <playername> <password> Bir oyuncu kaydettirin
/authme changepassword <oynatıcı adı> <yeni şifre> Bir oyuncunun şifresini değiştir
/authme unregister <playername> Bir oyuncunun kaydının silinmesini sağlayın.
/authme purge <days> <days> gün boyunca oturum açmamış olan veritabanından oyuncuları silin.

jXVzb9.gif
Oyuncu Komutları
Komut

/ Register authme.register
/ Login authme.login
/ Logout authme.logout
/ Changepassword authme.changepassword
/ unregister authme.unregister
Yönetici komutları
Komut

/ Authme register authme.admin.register
/ Authme unregister authme.admin.unregister
/ Authme reload authme.admin.reload
/ Authme changepassword authme.admin.changepassword​

1VMjv1.gif

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Konuyu açıp incelediğiniz için teşekkürler. Eklentiyi yukarıdaki Bukkit logosundan indirebilirsiniz. A'dan Z'ye eklenti serisinin ilk konusunu incelemekteydiniz,serinin diğer konularını da incelemeyi unutmayın.

Başarılı bir anlatım olmuş, herkes adını teşşekür ederim :)

Asıl ben teşekkür ederim. Beğenmeniz beni gururlandırdı,teşekkürler.

Teşekkür ederim,sizlere de bana bu güzel yorumu taktim ettiğiniz için teşekkür ediyorum.

Anlatımın çok güzel olmus ellerine sağlık ancak artık AuthMe gibi eklentileri ilk sunucu acıcak kisiler bile biliyor . Bilinmeyen ve yararlı pluginler paylasırsan herkes acısından daha faydalı olacaktır .

Anlatımın çok güzel olmus ellerine sağlık ancak artık AuthMe gibi eklentileri ilk sunucu acıcak kisiler bile biliyor . Bilinmeyen ve yararlı pluginler paylasırsan herkes acısından daha faydalı olacaktır .
Bildirgen için teşekkür ederim fakat şöyle bir durum var ; Serimin adı "A'dan Z'ye Eklentiler" olduğu için A'dan Z'ye yararlı eklentileri paylaşmam gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl