Tanıtım A'dan Z'ye Eklentiler | Alpha Chest

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beylerbeyi

Emekli
Elmaslar
57

Discord:

Aydın#8520

LZgB2b.gif

Bu eklenti, kullanıcılara hayatta kalma sunucularında ve ayrıca yaratıcılık sunucuları üzerinde kullanışlı olabilecek sanal bir sandık özelliği verir.Öldüğünüzde varsayılan olarak sandığınızın içeriğini kaybetmeyeceksiniz. /chest yazarak açabilirsin ve yöneticiler /chest [player] yazarak diğer oyuncuların sandıklarını açabilirler!

İkinci yararlı özellik /workbench komutu ile her yerde açılabilen sanal bir tezgahtır!

6rqoqW.gif

Aşağıdaki komutlar bu eklenti tarafından kullanılabilir hale getirilir:
/chest Sanal sandığınızı açın ("alphachest.chest" izni gerektirir)
/clearchest Sanal sandığınızı temizler ("alphachest.chest" iznini gerektirir)
/workbench Sanal bir tezgah açar ("alphachest.workbench" izni gerektirir)

Yönetici komutları:
/chest [oyuncu] Başkasının sandığını aç ("alphachest.admin" izni gerektirir)
/clearchest [player] Başkasının sandığını temizler ("alphachest.admin" izni gerektirir)
/savechests Tüm sandıkların içeriğini diske kaydeder ("alphachest.save" izni gerektirir)

OV9Y3n.gif

* alphachest.chest
/chest ve /clearchest komutlarını kullanmaya izin verir.
* alphachest.chest.creativeMode
Creative Modunda iken /chest komutunu kullanmaya izin verir.
* alphachest.workbench
/workbench komutunu kullanmaya izin verir.
* alphachest.admin
/chest [player] ve /clearchest [player] kullanarak diğer oyuncuların sandıklarını açıp temizlemeye izin verir.
* alphachest.save
/savechests komutunu kullanmaya izin verir.

jX10OD.gif

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Konuyu açıp incelediğiniz için teşekkürler. Eklentiyi yukarıdaki Bukkit logosundan indirebilirsiniz. A'dan Z'ye eklenti serisinin ilk konusunu incelemekteydiniz,serinin diğer konularını da incelemeyi unutmayın.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Güzel bir anlatım yapmışsınız. Plugini düzenleseydiniz daha çok tutardı..

İkinize de değerli yorumlarınızdan ötürü teşekkürlerimi sunarım.Plugini düzenlemekle vaktim olmadığı için böyle bir işe kalkışmaya cüret edemedim kusura bakmayın.Belki ilerde daha niceleri olur :)

İkinize de değerli yorumlarınızdan ötürü teşekkürlerimi sunarım.Plugini düzenlemekle vaktim olmadığı için böyle bir işe kalkışmaya cüret edemedim kusura bakmayın.Belki ilerde daha niceleri olur :)
Ben sadece öneri söyledim. Ciddiye almana gerek yoktu. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl