Adamların sunucularını hackledim peki nasıl çok basit konuya bakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YaramazLimon

FORUMU BIRAKTI (GERI DONECEK)
Elmaslar
279
Merhabalar bu gün bana önceden küfür eden bir minyonun sunucusunu çökerttim adamların VIP si filan gitti iplemiyom bile almayacaklardı peki nasıl yaptım bir kitap yapıp CommandBook hack ile ona bir komut atadım ama bunun çalışması için op verme yetkisi olan birinin tıklaması lazım neyse adam tıkladı tabi göremiyor op olduğumu sonra bende ne yaptım sunucu batırdım çok hoşuma gitti ya gülmekten gözüme yaş geldi bir yandan sövüyom bir yandan gülüyom demekki neymiş her gördüğün adama küfür etmeyeceksin :D ve her gördüğün kitabada tıklamayacaksın :D hala gülüyom lan anlatırken :D

Here it goes...

"BİZE NE"

//Edit: cool story bro

Süper heçkmiş .sddss Link atsana fdfdfdd

I almost gave a feçk

Bu yalanlar yüzünden bi gün yanacaksın

Bravo! Artık sadece sen haksız durumdasın. O sana küfür etmiş sen ona küfür etmişsin, ikiniz de haksız duruma düşmüşsünüz. Sonra sen gidip "Heçkırlık" yeteneklerini kullanarak onun sunucusunu çökertmişsin. Şimdi de foruma gelip sanki iyi bir şey yapmış gibi konu açıyorsun. Gidişat kötü :zz:

Bravo! Artık sadece sen haksız durumdasın. O sana küfür etmiş sen ona küfür etmişsin, ikiniz de haksız duruma düşmüşsünüz. Sonra sen gidip "Heçkırlık" yeteneklerini kullanarak onun sunucusunu çökertmişsin. Şimdi de foruma gelip sanki iyi bir şey yapmış gibi konu açıyorsun. Gidişat kötü :zz:
Ne yetenek mi command book kullanarak sunucuyu maf etmek yetenek mi ?
Oda şifreli op yükleseydi aslında şuan 5 4 sunucuya daha attım bundan bana Skype dan küfür edipde sövenlerin sunucusuna zaten adamlar dolandırıcıydı kötü mü ettim bazı VIP alanların VIP'sini vermediler minyon sunucuları çökmeli[DOUBLEPOST=1442396311,1442396220][/DOUBLEPOST]
Bu yalanlar yüzünden bi gün yanacaksın
Yalan ?
Sunucuda adam bana yalvarırken bile SS var lütfen yapmayı kes undo yap diye.

Son düzenleme:
Hll bro byle dvm +1 :C

Limonberk tarafından açılmış toplumun eksenini tamamen degistirecek bir konu daha.

Devrimci Manifesto, Das Kapital ve bilimum Nuri İleri kitaplarını geride bırakacak bir yapım.

Evimin guvenli duvarlarinin disinda yazıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl