Çözüldü adamın permi olmadığı halde gm 1 geçiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wowser

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
26
Minecraft
Eisfox

Discord:

WowserTR#2143

serverimde deneme yaparken biri girdi ve gamemode geçti fakat permi yoktu bunu nasıl yaptı acaba ?

İmkansız console de bir mesaj yazıyormu.

hayır sıkıntıda burda fly açtı ama düşünce canı gitti gamemode dayken item istedik vermedi ama ss attıgm 1 deyim diye lglara baktım hiçbir komut girmemiş hatta atılmışta flydan dolayı

Kod:
on command:
    if command is "gm" or "gamemode":
        if player has permission "mctr.gmgec":
            stop
        send "&bYetkin yok"

Bu skripti yükleyip deneyin. Kullanıcıda bu yetkinin olacağını sanmıyorum. Eğer yine de geçiyorsa kullanıcı da ya op vardır yada örnek olarak /manuaddp player * yazılmış olabilir

Kod:
on command:
    if command is "gm" or "gamemode":
        if player has permission "mctr.gmgec":
            stop
        send "&bYetkin yok"

Bu skripti yükleyip deneyin. Kullanıcıda bu yetkinin olacağını sanmıyorum. Eğer yine de geçiyorsa kullanıcıda ya op vardır yada örnek olarak /manuaddp player * yazılmış olabilir
dostum adam hile çıktı peki bu hangi hile bilen varmı

Büyük ihtimal fly hack açmıştır.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisini kullanabilirsiniz. Ücretsiz olduğu için çok iyi olduğunu düşünmüyorum piyasadaki ücretli eklentilere göre ama yine de fly'ı engelleyecektir diye düşünüyorum.

Belki bungecoord buguyla daha önce senin hesabına girip kendine gm vermiştir

Sorunu çözdüm hile kullanıyormuş hepinize teşekkürler gm 1 geçse bile item alıp atamıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl