Çözüldü Adam Oldurunce Diamond.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PouexTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.950
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skript hata veriyormu?

Sunucunda herhangi bir mob kesmeyecekler ise "attacker is player" ve "victim is player" yazisini kaldirip dene.

@furkanzhlp Denedim Malesef Çalışmadı. Sizin Server Dosyalarınızı Atma Şansınız Varmı Butun Pluginleri Silip Sadece Skript Duracak Şekilde. ?

@furkanzhlp Denedim Malesef Çalışmadı. Sizin Server Dosyalarınızı Atma Şansınız Varmı Butun Pluginleri Silip Sadece Skript Duracak Şekilde. ?
Denediğim sunucu şuanda durmuyor silindi bir sürü skriptim ile birlikte.Yarin tekrardan hatirlatirsaniz yardimci olayim.

@furkanzhlp Tamam Yarın Burdan Etiketleme Yaparım Gine Teşekkürler.[DOUBLEPOST=1497548471,1497488402][/DOUBLEPOST]@furkanzhlp naptın kardeşim buldunmu atabilirmisin. ?

Şunu dene;
Kod:
on death of player:
   attacker is player
    give 1 diamond to attacker

Kod:
on death of player:
    attacker is player
    give 1 diamond to attacker

İyi Forumlar

Konu çözüldü ise belirtiniz

@eren3162geveze Konuyu Tekrar Okurmusunuz 8. Slota Diyorum Bunu Bende Yapiyorum.[DOUBLEPOST=1497564788,1497564221][/DOUBLEPOST]@furkanzhlp denedim kardeşim o dosyalarlada çalışmadı. ?

@furkanzhlp Anlamadığım Sende Nasıl Çalışıyor. :(

Dostum kendi sunucumda denedim ve çok güzel bir şekilde çalışıyordu. Sunucumda kullandığım paperspigot ile skriptleri attım.Fazlasını yapabilceğimi düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl