Çözüldü adam /login yapmadan /server sky yazarak fln swye girebiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1743965712215.webp
1743965720129.webp
1743965732371.webp

Sorun büyük ihtimalle command bridge de velocity de yada mycommanda lobi de config lerinin fotoğraflarını atarmısın

velocity e limboauth yükle lobi den authme kaldır sorun net çözülür.

Sorun büyük ihtimalle command bridge de velocity de yada mycommanda lobi de config lerinin fotoğraflarını atarmısın
bide mycommand dan velocity tp sini nasıl yapıcam bide hani bungee de %bungee_sky% fln yazınca skydaki aktif oyuncu saysını soyluo ya onun velocity hali ne?

bide mycommand dan velocity tp sini nasıl yapıcam bide hani bungee de %bungee_sky% fln yazınca skydaki aktif oyuncu saysını soyluo ya onun velocity hali ne?

Konu dışına çıkmayın asıl sorununuzu çözmeye çalışıyorum.

Konu dışına çıkmayın asıl sorununuzu çözmeye çalışıyorum.
a pardon atmadı sandım özür dilerim peki ya nasıl çözebiliriz bu durumu hem sürüm desteklemio hemde adam server sky dierek girebilio gunlerdir cozum arıom uyuyamadım ya birde bana yardım ettiğiniz için teşekkür ederim <3

Eğer arkadaşların dedikleri çalışmadıysa CommandWhitelist ekleyipte yapabilirsiniz, iyi forumlar.
/server komudu eğer velocity komudu ise, skript ile konulan bir komut değil ise bir spigot/paper eklentisi üstünden velocity komudunu engelleyemezsiniz, skript veya başka bir eklenti ile velocity komutları kapatılamaz yetkisi varsa her zaman çalışır.

ben sadece login de engellemesini istiyorum login olduktan sonra veya kayıt o komuda izin verilsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl