Adam akıllı hosting arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzatmaya gerek yok 2 Yıl içerisinde 3 tane sunucu açtım BatıHost tan 0 sıkıntı

Benim Önerim Batihost.

Merhaba, tüm saldırılarda düşen sunucularda genel olarak kendi "beceriksizliği" nedeniyle yerle bir oluyor.
Ucuz kalitesiz eklenti paketleri, hazır eklenti paketleri kullanan kişilerin bırakın makineleri tüm saldırıları yesin.

- Kalitesiz olupta kaliteli olan firmaları suçlamak doğru değil, "yarası olan gocunur."
- Yani kendi açıklarını telafi etmek yerine sağ sola suç atmak doğru değil.
- Keyubu'ya attığım destek max 1 saat içinde cevaplanıyor. Gece 2-7 saatleri arasında daha hızlılar, ve en önemli saatler.

Gerek güvencesiyle gerekse de destek ekibinin hızlı ve samimi cevaplarıyla sizi sizden alacak Keyubu firmasını öneririm ki şahsen memnunum ;)

dostum ben tercih etmeyelim demiyorum ki neden sunucu kalitesi tartışma konusu bile değil ? neden düşünerek hareket etmiyoruz direk keyubu alıyoruz ? siz kullandığınız ve memnun olduğunuz için mi peki memnun olmayan insanlar ? peki tek saldırıda düşüp veya saçma sapan birşeyden makineleri 2 3 gün kapalı kalan insanlar ?
Ya bu bilişim sektörü.Kendi istekleriyle 2 3 gün kapalı tutmaz kimse mutlaka sebepleri vardır.Onlar da insan bunu unutmamak lazım.

NacssHost kullanmadım ama cok övgü aldım kullanabilirsin

Alastyr öneririm.

Merhaba,
Sizlere uygun fiyatlarla yardımcı olalım, müşterilerimiz ne istiyorlarsa onu yapıyoruz ve Dünya çapında iyi bir konumda olmak için devam ediyoruz sizi de aramız da görmek isteriz. fiyat listemiz'de yer alan özellikler birebir geçerlidir.

Saldırı konusunda: Bot koruması sağlamaktayız, ddos konusunda ise 960GBit Voxility mevcut bu sizler için yeterli olacaktır.
İşletim Sistemi: Windows Server 2012 R2 Tüm Güvenlik ve Sistem güncellemeleri yapılmış olup cihazlarımız elinize güncel olarak ulaştırılır.
Diğer: Sunucu Hakkında bilginiz yoksa gerekli dosya kurulumlarınız da ekibimiz tarafından gerçekleştirilecektir.

Sunucu aldığınız da yanında Konu Tasarımı,logo, eklenti paketi de alacaksınız.
Konumuz'a giderek detaylıca inceleme yapabilir veya bize ulaşarak test sunucusu talep edebilirsiniz. :evet:

2.gif

Moderatör tarafından düzenlendi:
Merhabalar,

Keyubu olarak lafı fazla uzatmadan, sizlere aklınıza gelen her türlü imkanda sunucu sağlayabilir, sorunlarınızı çözebilir, destek taleplerinizi o saat bu saat demeden 7/24 cevaplayabilir ve bu kadar müşteri kapasitesine sahip olmamıza rağmen her müşterimize aynı değeri vererek hizmet verdiğimizi kanıtlamak isteriz.

Türkiye'ye en çok yatırım yapan, i9 9900K Makineleri bu dolar kurunda ülkeye ilk sokan Türkiye sektörü içerisinde en fazla makineye sahip olan hostinglerden biriyiz. İlkleri başarıyoruz, ilkleri istiyoruz.

Bu doğrultuda da kendimizi geliştiriyoruz.

Kimseye sorun yaşamayacağı garantisini vermiyoruz, ama çözeceğimiz garantisini veriyoruz. Çünkü Keyubu olarak biz sizin sorununuzu çözmek için canımızı dişimize takmaya hazırız. :)

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Fazla söze gerek yok. Sevgiler.

Kesinlikle BuyurHosting'i öneriyorum.
Ucuz,hızlı,güvenilir bir hosting.

NACSSHost. Güvenilir, hızlı, ilgili ve ucuz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl