Adam akıllı hosting arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Castle Network

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
136
Hepinize merhaba yakında açacağım sunucu için adam akıllı sunucu arıyorum sizide uğraştırmayacağım detaylara geçelim

destek te terslemeyen ilgilenen
50 mb lık bi saldırıda düşmeyen
null ping bungeebreaker gibi saçma sapan saldırıları yemeyen
bi saldırıda pingleri 500 600 olmayan cpusu tavan yapmayan
Saldırı sırasında IP adresini bloke edip erişimi kapatmayan
satış öncesi mükemmel hizmet satış sonrası bi dost muhamelesi yapmayan
12 çekirdek diye satıp 2 4 çekirdek vermeyen
milattan önce işletim sistemi kullanmayan

Bir hosting arıyorum şimdiden teşekkürler

PebbleHost'u öneririm.

Merhabalar,

Tamamen oyuncu gözünden kurulmuş bir firmayız ve sunucuların korumalarını gerçekten önemsiyor ve daha iyisini yapmaya çalışıyoruz, şuan için 40Gbit yurt içi 1.2Tbit yurt dışı saldırı korumamız bulunuyor ve gün geçtikçe geliştirmeye devam ediyoruz. Destek tarafına bakacak olursanız neredeyse her saat aktif destek ekibi bulabilirsiniz, destek taleplerinde kimseyi terslemiyoruz ve gerekirse telefon numaramızdan bile bize ulaşabiliyorsunuz. Kafanızda bulunan tüm soru işaretlerini sitemizin canlı destek kısmından sormanızı rica ediyorum.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Saygılarımızla,
İyi sağlıklı günler dileriz.

Merhabalar,

Tamamen oyuncu gözünden kurulmuş bir firmayız ve sunucuların korumalarını gerçekten önemsiyor ve daha iyisini yapmaya çalışıyoruz, şuan için 40Gbit yurt içi 1.2Tbit yurt dışı saldırı korumamız bulunuyor ve gün geçtikçe geliştirmeye devam ediyoruz. Destek tarafına bakacak olursanız neredeyse her saat aktif destek ekibi bulabilirsiniz, destek taleplerinde kimseyi terslemiyoruz ve gerekirse telefon numaramızdan bile bize ulaşabiliyorsunuz. Kafanızda bulunan tüm soru işaretlerini sitemizin canlı destek kısmından sormanızı rica ediyorum.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Saygılarımızla,
merhabalar hosting çalışanlarınızın daha önce dolandırıcılık yaptığını duymuştum forumdan falan görmüştüm yani iddaa etmişlerdi

Ya Keyubu gibi bir firma varken başkasını düşünmeniz saçma bile :D Düşünmeden
hiç düşünme

merhabalar hosting çalışanlarınızın daha önce dolandırıcılık yaptığını duymuştum forumdan falan görmüştüm yani iddaa etmişlerdi

Merhabalar,

Ortada bir dolandırma mevzusu yoktu sadece öyle belirtilmişti, dolandırıcı olsak zaten belgelerimizi çıkartmazdık. :)

Saygılarımızla,

Yaklaşık 2 aydır Keyubu oyun sunucusu kullanıyorum.Sabah saat 5'de attığım bildirime 1 dakika içinde cevap aldığım oldu defalarca. Adamlar 7/24 destek veriyor.Sunucu kalitesi desen zaten tartışma konusu bile değil. Sunucu yenilenme hızı 20'den aşağı inmiyor. Ben size bu firmayı tercih etmeniz için gereken şeyleri söylüyorum.Peki neden tercih etmeyelim bana bunu söyler misin?

Yaklaşık 2 aydır Keyubu oyun sunucusu kullanıyorum.Sabah saat 5'de attığım bildirime 1 dakika içinde cevap aldığım oldu defalarca. Adamlar 7/24 destek veriyor.Sunucu kalitesi desen zaten tartışma konusu bile değil. Sunucu yenilenme hızı 20'den aşağı inmiyor. Ben size bu firmayı tercih etmeniz için gereken şeyleri söylüyorum.Peki neden tercih etmeyelim bana bunu söyler misin?
dostum ben tercih etmeyelim demiyorum ki neden sunucu kalitesi tartışma konusu bile değil ? neden düşünerek hareket etmiyoruz direk keyubu alıyoruz ? siz kullandığınız ve memnun olduğunuz için mi peki memnun olmayan insanlar ? peki tek saldırıda düşüp veya saçma sapan birşeyden makineleri 2 3 gün kapalı kalan insanlar ?

Selamlar, size GHS firmasını öneririm.

NacssHost'u önerebilirim yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Herhangi bir sorun vs ile karşılaşmadım ve görüp görebileceğin en iyi destek burada mevcut.

GHS, Kodzer, Keyubu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl