Furkan Oruc#8686
sıfırlıyorum kimsenin adası yok adao luşturuyorlar bu adaya dokunamzsın diyor ve chatde uzunca randomlu birşey çıkıyor bunun adasına girdiniz çıktınız diyeDünyalardan "ASkyBlock" adlı dünyayı silerseniz tüm adalar sıfırlanır. Onun dışında "TOP 10" sıfırlamak istiyorsanız ilk öncelikle TOP 10 adalarını sıfırlamanız lazım. "/asadmin clearresetall" yazarak oyuncuların "config.yml" değerlerini silebilirsiniz. "topten.yml" silerekde listeyi temizlemiş olursunuz.
Eğer kişiye özel silecek iseniz /asadmin delete [player] ı kullancaksınız
gelen hata nedir atarsanız yardımcı oluruz
Furkan Oruc#8686
O yazıyı atarmısın resmini çekipsıfırlıyorum kimsenin adası yok adao luşturuyorlar bu adaya dokunamzsın diyor ve chatde uzunca randomlu birşey çıkıyor bunun adasına girdiniz çıktınız diye
! iMatkapYT#1672
skyblock sunucumda adaları sıfırlamıyorum hatalarçıkıyor nasıl sıfırlarım
düzelttim sorun sıfırlama alakalı değilmiş configde sorun varmış adalar birbieine girmişti düzelttim thank you
Merhaba, öncelikle sunucunuzu kapatın. Kapattıktan sonra "ASkyblock" eklentisinin dosyalarına girin. Girdikten sonra "players" dosyasını silin.
düzelttim sorun sıfırlama alakalı değilmiş configde sorun varmış adalar birbieine girmişti düzelttim thank you
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!