Dosyayı sil restart çek olmazsa askyblock configini at bakarızekstra bişey eklemedim oyunların kurdugu adalar var işte -/is yazınca olan
Dosyayı sil restart çek olmazsa askyblock configini at bakarızekstra bişey eklemedim oyunların kurdugu adalar var işte -/is yazınca olan
EmreSHN#4551
тgƒυякαη 정 ┊18#9690
yaptım bunlarıda yine yok clearlag pluginiyle alakalı olabilir mi acaba ?/mv modify animals true
/mv modify monsters
Bu iki komut olmuyorsa , server-properties dosyasına girip moblu kısımlar falseyse true çevirin ve reload atın.
spawn-limits:
monsters: 70
animals: 15
water-animals: 5
ambient: 15
EmreSHN#4551
Zannetmiyorum. Multiverse-Core klasörüne girip worlds'a girip animals ve mob yazanlar false ise true yapar mısın?yaptım bunlarıda yine yok clearlag pluginiyle alakalı olabilir mi acaba ?
тgƒυякαη 정 ┊18#9690
bukkit klasörü olmadı a skyblock dünyasını ve players datasını silersem adalar vb. gidecek mi giderse nasıl geri alırımBukkit klasörünü bu şekilde ayarlayın.
Kod:spawn-limits: monsters: 70 animals: 15 water-animals: 5 ambient: 15
Ya da çözüm ASkyBlock dünyası ve players datasını silmek.
@๖̶̶̶ۣۣۜۜ͜ζ͜͡ GamingPro#5857
-sunucuna stop çek
-askyblock adlı dünyayı sil.
-askyblock da playerdata VS sil
-multivorse core de worlds kısımı olacaktır oradan askyblock un tüm satırlarını sil.
Sunucunu başlat.
тgƒυякαη 정 ┊18#9690
buda olmadıDostum alıntı bir paket yaptıysan eğer paketi yapan kişi kapatmıştır büyük ihtimal. Ne yaptığını VS bilemeyeceğimiz için en garanti yolu şudur.
Kod:-sunucuna stop çek -askyblock adlı dünyayı sil. -askyblock da playerdata VS sil -multivorse core de worlds kısımı olacaktır oradan askyblock un tüm satırlarını sil. Sunucunu başlat.
NOT: Bunları yaparsan adalar silinir ve geri alma şansın olmaz.
Minezoid#4994
# Sets the limit for number of monsters that can spawn in a chunk in this world.
# Note: this does not limit the number of monsters, just how many spawn naturally.
# Note: If set to a negative number the world will use the server-wide spawn limit instead.
monsterspawnlimit: 0
# Sets the limit for number of animals that can spawn in a chunk in this world.
# Note: If set to a negative number the world will use the server-wide spawn limit instead.
animalspawnlimit: 0
# Sets the limit for number of monsters that can spawn in a chunk in this world.
# Note: this does not limit the number of monsters, just how many spawn naturally.
monsterspawnlimit: 75
# Sets the limit for number of animals that can spawn in a chunk in this world.
animalspawnlimit: 30
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!