Çözüldü Adakite Iron SP Ekleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmirTR*NezleNW

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
68

Discord:

EmirTR#3189

Gençler Sizden Adakite Iron SP Eklemeyi İsteyeceğim Adakitte Iron sp 3 Tane 512 Tane Dia Block Versin Oplar İstediği Kadar Alabilsin Yapana Helal Olsun !

Pluginmi Skriptmi Kullanıyorsun __?

Konunuzu ''Skript Destek'' bölümüne açsaydınız konu gerilere gittiğinde daha fazla mesaj alabilirdiniz; spawnerları skript olarak mı plugin olarak mı kullanıyorsunuz?

Pluginmi Skriptmi Kullanıyorsun __?
Şuan ItemSpawner Pluginini Kullanıyorum Fakat Buglu Oluyor Skript Olsa Daha İyi Olur Gibime Geliyor .D Skype Eklerseniz Konuşabiliriz Skypem:facebook:emirhan.karakartal.1903[DOUBLEPOST=1511376959,1511376848][/DOUBLEPOST]
Konunuzu ''Skript Destek'' bölümüne açsaydınız konu gerilere gittiğinde daha fazla mesaj alabilirdiniz; spawnerları skript olarak mı plugin olarak mı kullanıyorsunuz?
Şuan ItemSpawner Pluginini Kullanıyorum Fakat Buglu Oluyor Skript Olsa Daha İyi Olur Gibime Geliyor .D Skype Eklerseniz Konuşabiliriz Skypem:facebook:emirhan.karakartal.1903

@barış13 Kardeşim ItemSpawner Plugini Hemen Hemen Her Hafta Güncelleniyor. Ve Gerekli Programları İndirirsen Sıkıntı Çıkmayacaktır.
Onun Koduda Şöyle:
execute console command "itemsp %player% <spawneradi> <miktar>"
NOT: Her Zaman Her Pluginin Güncellemelisin. Aksi Takdirde Sorun Çıkabilir.

@barış13 Kardeşim ItemSpawner Plugini Hemen Hemen Her Hafta Güncelleniyor. Ve Gerekli Programları İndirirsen Sıkıntı Çıkmayacaktır.
Onun Koduda Şöyle:

Hocam Onla Alakalı Değil Bende Denemiştim Çalışmamıştı Colsole'den İşlemiyordu Skript Güncellemeler Geldi Aa Biliyorum Şuan Ne Halde iyi Günler

Sanırsam, spawnerin kodunu alıp, essentials.kit te verebiliyorduk

Sorun Çözülmedi :([DOUBLEPOST=1511414241,1511414178][/DOUBLEPOST]Sorun Çözülmedi :(

En iyisi plugin yapımcısına sormak @FuryRS

Onun Koduda Şöyle:

gerekli programlar hangileri bende çalışmıyorda plugini

Arkadaşlar illaha skript istiyorsanız arama motoruna;
Spreytim ItemSpawner Skript
Yazın fakat burda 4 sp var fakat pluginer alın bu kadar bilgisiz olmayın sunucunuz açısından söylüyorum.
@FuryRS Konuyu çöz lütfen çıldırıcam ;)[DOUBLEPOST=1511595414,1511595258][/DOUBLEPOST]Ge itemspawnerı dosyasıyla jarını silin tamamen tekrar yükleyin Sıfırdan yükleyin

Al Skript. Sadece ItemSpawner Plugini İçin Geçerlidir...
Kod:
command /adakit:
    trigger:
        {aldi.%player%} isn't set:
            set {aldi.%player%} to true
            give 640 diamond block to player
            execute console command "itemsp ver %player% demir 3"
            send "&aBaşarıyla Kit Alındı."
        else:
            send "&4Bu Kit Bir Kereliktir!"

Al Skript. Sadece ItemSpawner Plugini İçin Geçerlidir...
Kod:
command /adakit:
    trigger:
        {aldi.%player%} isn't set:
            set {aldi.%player%} to true
            give 640 diamond block to player
            execute console command "itemsp ver %player% demir 3"
            send "&aBaşarıyla Kit Alındı."
        else:
            send "&4Bu Kit Bir Kereliktir!"
fakat kendimden başkasına sp vermeye çalıştığımda şu yazıyor An internal error occurred while attempting to perform tihs command

@barış13 Kardeşim itemspawnerı dosya + jarını silip tekrar yükledin mİ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl