Alpho320#9202
İtemSpawner skripti hata verdi diyor adakit değil,Kod:command /adakit: trigger: {aldi::%player%} isn't set: set {aldi::%player%} to true give 128 diamond block to player execute console command "spver demir %player%" send "&6Ada kitini başarıyla aldın." to player else: send "&cZaten adakitini almıssın!" to player
Hataları düzelttim şuan kullanabilirsin.
Ayrıca burada gerekli bir addon yok gibi gözüküyor. Hatan 6. satırda # kullanmak olmuş galiba.
-hata bu anlamadım tam olarak düzeltirseniz sevinirim :)Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
XcTrailer | iYigit ѕтяєαƒє ★#5453
Teşekkür ederim verdim bir de son olarak bune kırmızı kumtaşı sp eklermisin lütfen?BURDAN ISTEDİGİNİ İNDİREBİLİRSİN ELMAS BIRAKMAYI UNUTMASSAN SEVİNİRİM :)Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Cevapların için teşekkürler Tuske 1.8 spigot indirdim sıkıntı çıkar mı ? sizin verdiğiniz plugin'e benzemiyorda :DİtemSpawner skripti hata verdi diyor adakit değil,
-Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
-Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
İndirip tekrar deneyin sorun ortadan kalkacaktır.
AloneX#1832
Cevapların için teşekkürler Tuske 1.8 spigot indirdim sıkıntı çıkar mı ? sizin verdiğiniz plugin'e benzemiyorda :DİtemSpawner skripti hata verdi diyor adakit değil,
Söylediğiniz herşeyi indirdim ama sorun düzelmedi hala aynı hata ? :(İtemSpawner skripti hata verdi diyor adakit değil,
Alpho320#9202
Verdiğim linklerden indirirsen sorun ortadan kalkacaktır.Cevapların için teşekkürler Tuske 1.8 spigot indirdim sıkıntı çıkar mı ? sizin verdiğiniz plugin'e benzemiyorda :D
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Söylediğiniz herşeyi indirdim ama sorun düzelmedi hala aynı hata ? :(
tuske'yi buradan indirdim.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!