KuralsizAkin
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- Aleshkaune
- X
- its_akinn
Discord:
AKIN#5935
AKIN#5935
www.mc-tr.com
AKIN#5935
adakit skripti lazımSkript Paylaşımı - fKits | Minecraft sunucunuz için kit skripti | Çöpleri çöp kutusuna yollayın.
Merhaba, bugün harika bir kit skripti ile karşınızdayım. Skriptimin adı FKits. Skript 1.8 için yapılmıştır. Eğer 1.8 kullanmayıp bu skripti kullanmak istiyorsanız bana discord adresimden ulaşın istediğiniz versiyonu yapıp atayım size. delay kısmında yazdığınız süre saniye cinsindendir...www.mc-tr.com
variables:
{adakit::%player%} = false
command /adakit:
if {adakit::%player%} is false:
give 128 diamond_block
give 1 end_stone
give 2 sponge
give 192 gold_block
give 256 iron_block
set {adakit::%player%} to true
send "&aBaşarıyla adakitinizi aldınız."
else:
send "&cZaten adakit almışsınız."
AKIN#5935
ya consoledan "itemsp ver %player% demir" yazması gerekGaliba istediğiniz adakit skripti bu şekilde ama eşya spawnerleri için sanırım onların kodlarına ihtiyacım var veya elinizde mevcutsa ingilizcelerine.Kod:variables: {adakit::%player%} = false command /adakit: if {adakit::%player%} is false: give 128 diamond_block give 1 end_stone give 2 sponge give 192 gold_block give 256 iron_block set {adakit::%player%} to true send "&aBaşarıyla adakitinizi aldınız." else: send "&cZaten adakit almışsınız."
variables:
{adakit::%player%} = false
command /adakit:
if {adakit::%player%} is false:
give 128 diamond_block
give 1 end_stone
give 2 sponge
give 192 gold_block
give 256 iron_block
execute console command "itemsp ver %player% demir"
set {adakit::%player%} to true
send "&aBaşarıyla adakitinizi aldınız."
else:
send "&cZaten adakit almışsınız."
AKIN#5935
Bu komutun adakit içerisinde olmasını istiyorsunuz sanırım ben en başta bu komutu admine özel bir şey diye düşündüm.
içerisinde istediğiniz komutu da ekledim.Demir spawneri vermezse sonuna 1 eklersiniz.Kod:variables: {adakit::%player%} = false command /adakit: if {adakit::%player%} is false: give 128 diamond_block give 1 end_stone give 2 sponge give 192 gold_block give 256 iron_block execute console command "itemsp ver %player% demir" set {adakit::%player%} to true send "&aBaşarıyla adakitinizi aldınız." else: send "&cZaten adakit almışsınız."
Fhalinkz#6825
adakit skripti lazım
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!