Thiccenings#0351
command /adafly:
trigger:
permission: admin.duyuru
if player is in "ASkyBlock":
execute console command "fly %player%"
else:
send "&8&l[&6&lWarningNW&8&l] &7Bu komutu sadece &cada'da &7kullanabilirsin!"
Yetkisini gerekli gruba eklememe rağmen yetkin yok diyor.Kod:command /adafly: permission: adafly.yetki permission message: &cYetkin yok. trigger: if player is in "ASkyBlock": execute console command "fly %player%" else: send "&8&l[&6&lWarningNW&8&l] &7Bu komutu sadece &cada'da &7kullanabilirsin!"
Thiccenings#0351
ASkyBlock dünyasında denedin demi? başka dünyada denersen çalışmaz.Yetkisini gerekli gruba eklememe rağmen yetkin yok diyor.
Evet orada denedim yetki olmasına rağmen yetkin yok diyor.ASkyBlock dünyasında denedin demi? başka dünyada denersen çalışmaz.
TheLudoBile#3485
Thiccenings#0351
Skripti yenilediğimde hata çıkıyor çalışmıyorKendi suncumda denedim çalışıyor. permi doğru verdiğine emin misin?
Thiccenings#0351
Hatayı atar mısın?Skripti yenilediğimde hata çıkıyor çalışmıyor
Hatayı atar mısın?
Kendi sunucunda oluşturduğun sk dosyasını atar mısın burayaHatayı atar mısın?
Thiccenings#0351
Hatanın ne olduğunu anlamak için sohbete gelenlerin hepsini atmalısınız. Büyük ihtimal ile ASkyblock dünyası yok diye düşünüyorum.
Hatanın ne olduğunu anlamak için sohbete gelenlerin hepsini atmalısınız. Büyük ihtimal ile ASkyblock dünyası yok diye düşünüyorum.
Thiccenings#0351
command /adafly:
permission: adafly.yetki
permission message: &cYetkin yok.
trigger:
if player is in "ASkyBlock":
execute console command "fly %player%"
else:
send "&8&l[&6&lWarningNW&8&l] &7Bu komutu sadece &cada'da &7kullanabilirsin!"
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!