Çözüldü adafly oyuncular kullanamıyor yardım !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xemv1

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
KaptanChapin

Discord:

xem#8131

sunucumda adafly var fakat oyuncular kullanamıyor sadece op olan kişi kullanabiliyor yardım eder misiniz

Kod:
#Kodlayan:CoolDesger#

#Skype:CoolDesger#
#Benle Istersen Iletişime Geçebilirsin#
command /adafly:
    trigger:
        open chest with 1 row named "&4&lAda&f&lFly" to player
        format slot 4 of player with sunflower named "&bAda&6Fly" with lore "&aAdaFly Açılır!" to close then run [execute player command "ucus"]
command /ucus:
    trigger:
        if world is "ASkyBlock":
            execute console command "fly %player%"
            send player title "&6&l[&c&lKing&f&lSky&6&l]" with subtitle "&aArtık Uçabilirsin!"
        else:
            send player title "&6&l[&c&lKing&f&lSky&6&l]" with subtitle "&4Bunun Için Adanda Olman Gerek!"

Şu skripti kullan, o skriptte bir permissions olupta onu eklemediğin için olabilir. Bu skript işini görecektir. (Guili)

Şu pluginler sunucunda mutlaka olsun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

NOT: skript bana ait değildir.

Kod:
#Kodlayan:CoolDesger#

#Skype:CoolDesger#
#Benle Istersen Iletişime Geçebilirsin#
command /adafly:
    trigger:
        open chest with 1 row named "&4&lAda&f&lFly" to player
        format slot 4 of player with sunflower named "&bAda&6Fly" with lore "&aAdaFly Açılır!" to close then run [execute player command "ucus"]
command /ucus:
    trigger:
        if world is "ASkyBlock":
            send player title "&6&l[&c&lKing&f&lSky&6&l]" with subtitle "&aArtık Uçabilirsin!"
        else:
            send player title "&6&l[&c&lKing&f&lSky&6&l]" with subtitle "&4Bunun Için Adanda Olman Gerek!"

Şu skripti kullan, o skriptte bir permissions olupta onu eklemediğin için olabilir. Bu skript işini görecektir. (Guili)

Şu pluginler sunucunda mutlaka olsun.

NOT: skript bana ait değildir.
zaten bunu kullanıyorum ama oyuncular açamıyor ne yapmam lazım

Al sade ve basit bir skript.

Kod:
command /adafly:
    trigger:
        if player is in "ASkyBlock":
        else:
            send "&8&l[&6&lServer İsmi &8&l]  &7Bu komutu adanda kullanabillirsin &4&lBU ALANDA ADAFLY ACMAK YASAKTIR!"

NOT: Bana ait değildir.

tam olarak kullanamamaktan kastın ne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl