Corrsy#7006
#Kodlayan:CoolDesger#
#Skype:CoolDesger#
#Benle Istersen Iletişime Geçebilirsin#
command /adafly:
trigger:
open chest with 1 row named "&4&lAda&f&lFly" to player
format slot 4 of player with sunflower named "&bAda&6Fly" with lore "&aAdaFly Açılır!" to close then run [execute player command "ucus"]
command /ucus:
trigger:
if world is "ASkyBlock":
execute console command "fly %player%"
send player title "&6&l[&c&lKing&f&lSky&6&l]" with subtitle "&aArtık Uçabilirsin!"
else:
send player title "&6&l[&c&lKing&f&lSky&6&l]" with subtitle "&4Bunun Için Adanda Olman Gerek!"
xem#8131
zaten bunu kullanıyorum ama oyuncular açamıyor ne yapmam lazımKod:#Kodlayan:CoolDesger# #Skype:CoolDesger# #Benle Istersen Iletişime Geçebilirsin# command /adafly: trigger: open chest with 1 row named "&4&lAda&f&lFly" to player format slot 4 of player with sunflower named "&bAda&6Fly" with lore "&aAdaFly Açılır!" to close then run [execute player command "ucus"] command /ucus: trigger: if world is "ASkyBlock": execute console command "fly %player%" send player title "&6&l[&c&lKing&f&lSky&6&l]" with subtitle "&aArtık Uçabilirsin!" else: send player title "&6&l[&c&lKing&f&lSky&6&l]" with subtitle "&4Bunun Için Adanda Olman Gerek!"
Şu skripti kullan, o skriptte bir permissions olupta onu eklemediğin için olabilir. Bu skript işini görecektir. (Guili)
Şu pluginler sunucunda mutlaka olsun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
NOT: skript bana ait değildir.
Corrsy#7006
Dediğim gibi o pluginleri kurman gerek.zaten bunu kullanıyorum ama oyuncular açamıyor ne yapmam lazım
xem#8131
hepsi kuruluDediğim gibi o pluginleri kurman gerek.
Corrsy#7006
Al sade ve basit bir skript.hepsi kurulu
command /adafly:
trigger:
if player is in "ASkyBlock":
execute console command "fly %player%"
else:
send "&8&l[&6&lServer İsmi &8&l] &7Bu komutu adanda kullanabillirsin &4&lBU ALANDA ADAFLY ACMAK YASAKTIR!"
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!