Skript Paylaşımı AdaFly|Gelişmiş Skript|DesgerFLY Skripti V.1.2|

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

sooply

Ziyaretçi
NZ2DvY.png

Önsöz
Merhaba Sevgili Mc-Tr Ailesi
Bugün Uğraştığım Bir Skripti Sizlerle Paylaşmak Istiyorum
Skript Yapımı Tamamen Bana Aittir
NZ2DvY.png

Gerekli Pluginler
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

NZ2DvY.png

Resimler
4aVzEY.png

6JvNok.png

8YLzVd.png

Z9z38z.png

NZ2DvY.png

Kod

Kod:
#Kodlayan:CoolDesger#

#Skype:CoolDesger#
#Benle Istersen Iletişime Geçebilirsin#
command /adafly:
    trigger:
        open chest with 1 row named "&4&lAda&f&lFly" to player
        format slot 4 of player with sunflower named "&bAda&6Fly" with lore "&aAdaFly Açılır!" to close then run [execute player command "ucus"]
command /ucus:
    trigger:
        if world is "ASkyBlock":
            execute console command "fly %player%"
            send player title "&6&l[&c&lKing&f&lSky&6&l]" with subtitle "&aArtık Uçabilirsin!"
        else:
            send player title "&6&l[&c&lKing&f&lSky&6&l]" with subtitle "&4Bunun Için Adanda Olman Gerek!"
NZ2DvY.png

plugin iyi güzel olmuş fakat oyuncu adada fly'ı açıp spawn'a giderse fly'ı gitmez ki veya warp'a ışınlanınca fly'ı gitmez buna bir çare bulabilir misiniz?

Kullanacaklar için harika bir eklenti
kısmına perm eklemenizi öneririm bası sunucular bunu sadece vip'lere vermeleri gerekebilir
Daha önce yapılmamış bir şeyi yaptını Tebirk ederim(dalga amaçlı yazdığımı sananlar oalcaktır ciddiyim)[DOUBLEPOST=1520150609,1520150576][/DOUBLEPOST]
plugin iyi güzel olmuş fakat oyuncu adada fly'ı açıp spawn'a giderse fly'ı gitmez ki veya warp'a ışınlanınca fly'ı gitmez buna bir çare bulabilir misiniz?
essentials fly kullanmış bu her ışınlanıldığında sıfırlanan bir fly

[/DOUBLEPOST]
essentials fly kullanmış bu her ışınlanıldığında sıfırlanan bir fly[/QUOTE]

kusura bakmayın daha kullanmadan cevap yazdım eğer öyle ise skript güzel ve çok kullanışlı ki bunu serverim de 100% kullanacağım

GUI menüsü gereksiz olmuş onun dışında sıradan başarılar :)

Her sunucuda kullanılabilir bir Skript çalışması olmuş, beğendim ;)

Güzel beğendim. Çoğu sunucu kullanabilir ancak gui oyuncuların azıcık ta olsa zamanını çalıcaktır.
Başarılar dilerim...

Yorumlarınız için teşekkürler
Gui'yi size bıraktım
Permissions size aittir
Oyuncu baska bir yere ışınlandığında fly kapanir

Skripti gule güle kullanın

Keşke imzanızla müsemma olsaydınız. Başarılar dilerim...

Gayet hoş olmuş. 5-6 Satır ile skript mi olur diyenlere gelsin :D Lag yapmaza benziyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl