Çözüldü Adadan spawna gelince itemler gitmemesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan manav000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 765
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

manav000

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
8
Minecraft
SprayStunt
Adada blok kırıyolar veya sandıklarındaki eşyaları envanterine alıyolar sonra spawna gidip tekrar adaya gittiklerinde bloklar yerinde ve sandıklardaki eşyalar yerinde duruyor. Spawna gitmeden önce kırdıkları bloklar ve sandıktan aldıkları eşyalar tekrar adaya döndüklerinde kalıyor. Yani böle böle yapa yapa itemlerini katlıyorlar. Yardım edebilicek birisi varsa şimdiden çok teşekkür ederim. Sunucuyu geri alıyoruz 1 2 gün sonra tekrar aynı hata oluyor.

Dostum tam açıklarmısın 0.1% bile anlamadım bu ne ?

Demek istediğim skyblock sunucum var bundada adamlar adasındaki chestlerden eşyaları alıp /spawn ile spawna gidiyorlar sonra adasına geri döndüğünde chestlerde aynı itemler durduğunu görüyor bölece böle yapa yapa itemlerini katlıyorlar

Gamerule keepinventory true çekebilirsin,

Gamerule keepinventory true çekebilirsin,
Hocam öle değil sandıktaki eşyalar gitmiyor adada sandıklarındaki eşyaları alıp envanterine koyuyorlar sonra spawna gidip geri adasına dönüyorlar ve sandıklardaki aldıkları eşyalar normal yerinde duruyor tekrar envanterine alıyorlar böle böle sandıklarındaki itemleri katlıyorlar

Chest kullanmak yerine adakit verirsen daha sağlıklı olur. Yeni ya da hali hazırda bulunan ada schematicindeki chestin içini boş bırakıp usedefaultchest aratıp onu true yaparsan chest boş olacaktır. Yeni adalarda tabi. Eski adalar için ne yapabilirsin pek bir fikrim yok.

Ek(Adakit skripti) :
Kod:
command /adakit:
    trigger:
        {aldi.%player%} isn't set:
            set {aldi.%player%} to true
            give 192 diamond block to player
            execute console command "give %player% 52:99 2"
            send "&aKit alindi."
        else:
            send "&4Zaten kit almissin!"

[DOUBLEPOST=1515230134,1515230057][/DOUBLEPOST]Bide Askyblock pluginini güncelle güncel değilse. Ama dikkat et bu eski adalara gidilmeme sorunu yaşatabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl