Bulundu Adadan Düşünce Adada Doğma Skripti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alkrnz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.648
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

alkrnz

Ziyaretçi
Evet arkadaşlar ASkyblock eklentisinde adadan düşünce herhangi bir skript veya eklenti yoksa ölüyorsunuz. Bunu engellemek istiyorum oyuncu adasından düştüğünde tekrar kendi adasına ışınlanmalı he olaki aşağı düşerken /is go komutunu yazarsa adasına ışınlanıp ölmemeli bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar... bekliyorum! <3

Adadan düşünce tekrar adaya ışınlaması için skriptler var forumda. Oyuncu adadan düşerken /is go yazdığınde neden ölüyor sizce? Fall damageden ölüyor askyblock dünyasındaki falldamage i kapatırsan ölmezler

Forumda Adadan düşünce adaya atma konusu bulamadım... :/ sadecee, adadan düşünce spawna atma var.
O skripte ekleme yapabilirsin. Oyuncuya "/is go" komutunu kullandırtarak istediğininelde edebilirsin. Spawna ışınlama satırını ise kaldırırsın

Skriptini atar mısın?

Arkadaşlar skript veya plugin önerebilecek var mı Tek istediğim oyuncu adasından aşağı düşünce adasına ışınlanması

Arkadaşlar skript veya plugin önerebilecek var mı Tek istediğim oyuncu adasından aşağı düşünce adasına ışınlanması
Kod:
on respawn:
    execute player command "is go"

ya da

Kod:
on respawn:
    wait 10 tick

buyur

Son düzenleme:
Kod:
command /dusunceburadandevamet:
    permission: skript.admin
    trigger:
        set {spawn} to location of player
        message "&aSkyblock &8► &7Düşünce doğulacak spawn kaydedildi!"
        stop

on damage:
    if y-coordinate of victim is below 0:
        cancel event
        teleport victim to {spawn}
        send "&aSkyblock &8► &7Adadadan düştüğün için &aspawna &7aktarıldın!" to victim
        stop

Arkadaşlar yazdığınız skriptler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ama oyuncu ölmeden direk adasına spawnlayan bir skript yazma şansımız yok mu oyuncunun ölmesini istemiyorum :/

Arkadaşlar yazdığınız skriptler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ama oyuncu ölmeden direk adasına spawnlayan bir skript yazma şansımız yok mu oyuncunun ölmesini istemiyorum :/
Kod:
on damage:
    wait a tick
    if damage cause is void:
        cancel event
        stop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl