Çözüldü adada damage alma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AlicanSRLN

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
125

Discord:

alican1050

Adada bir kac blok yukari koyup atlayinca hasar aliyoruz bunun cozumu nedir? Bilen Var Mi?[DOUBLEPOST=1498144601,1498143336][/DOUBLEPOST]Kusura Bakmayın Konuyu Yanlış Yere Açmışım Forumlarda Yeniyim Kusuruma Bakmayın

Bu minecraftın dogasında var. Normalde yüksekten atlayınca hasar alırsın. Eğer bunu kapatmak istiyorsan /rg flag __globa__ fall-damage deny yapman yeterlidir.

Bu minecraftın dogasında var. Normalde yüksekten atlayınca hasar alırsın. Eğer bunu kapatmak istiyorsan /rg flag __globa__ fall-damage deny yapman yeterlidir.
Gobal mi yoksa globa mi olucak orası bana global gibi geldide[DOUBLEPOST=1498196673,1498196642][/DOUBLEPOST]
Gobal mi yoksa globa mi olucak orası bana global gibi geldide

Gobal mi yoksa globa mi olucak orası bana global gibi geldide[DOUBLEPOST=1498196673,1498196642][/DOUBLEPOST]
Gobal mi yoksa globa mi olucak orası bana global gibi geldide
__global__ olacaktı kusura bakmayın. Yanlış yazmışım. Sorun çözülürse lütfen belirtin ki konuyu kilitleyelim.

Yok Kusurunuza Bakmam :) Sorun Değil. Çok Teşekkür Ederim Sağolun. Sorun Çözüldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl