Skript Paylaşımı ADA YÜKSELTME SKRİPTİ | CREATED BY BİLGİN SKRİPT CODER | 3 ADDON SADECE! + GUİ + AYARLANABILIR MESAJ; AYARLANABİLİR MENÜ; AYARLANABİLİR ÜCRET

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MustafaBingul

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
143
Minecraft
BingulHan

Discord:

BingulHan#4136

MERHABA MC-TR AİLESİ, ÇOĞU EMEK SKYBLOCK, OP SKYBLOCK VB SUNUCULARA BAKTIM, ÇOĞUNDA BİR EKSİKLİK OLDUĞUNU FARKETTİM, ADA YÜKSELTME AYARLAMIŞLAR AMA ÇOĞUNLUĞUNDA YÜKSELTİYORUM AMA YÜKSELTME ÇALIŞMIYOR; ÇALIŞANLARA SORULDUĞUNDADA 5 6 ADDON DİYENLERİ GÖRDÜM; GEREK BULMADIM ÇÜNKÜ GEREKSİZ SUNUCUDA LAG OLUŞTURABİLİR, VEYA DELUXEMENU DEN YAPANLARI GÖRDÜM BENCE O KADAR UĞRAŞMAYADA GEREK BULMADIM. SADECE 10 SATIRLIK KODLA HALLETTIM.

ARKADAŞLAR AYRETEN BEN ÖRNEK OLARAK BİR TANE KOYDUM SİZLER KAFANIZA GÖRE ÇOĞALTABILIRSINIZ.

SKRİPTİMİZE GEREKEN ADDONLAR:

- Skrayfall
- Tuske

AYRICA GEREKEN EKLENTİLER:

- Herhangi bir yetki eklentisi
- ASkyblock

Bu kadar arkadaşlar

KOD
Kod:
Variables:
    {durumos4.%player%} = 0

on join:
    if {durumos4.%player%} is 0:
        set {durumos4.%player%} to "&c&oAlınmamış."

command /adayuk:oyuncusayisi4:
    trigger:
        {aldiadas4.%player%} isn't set:
            execute player command "adayuk:oyuncusayisi42"
        else:
            send "&e&oZaten özelliği almışsın"           

command /adayuk:oyuncusayisi42:
    trigger:
        if {coin::%player%} is greater than 1500:
            execute console command "manuaddp %player% askyblock.team.maxsize.4"
            add -1500 to {coin::%player%}
            set {durumos4::%player%} to "&a&nAlınmıştır"
            set {aldiadas4.%player%} to true
            send player title "&e&lMARKET" with subtitle "&fBaşarıyla Ada oyuncu sayısını yükselttin"
            send "&e&lMARKET &8► &fBaşarıyla Ada oyuncu sayısını yükselttin ; &e1,5K ⛁"
        else:
            send "&c&lHATA &8► &f Yeterli Coininiz bulunmuyor"       

command /adayukseltme:
    trigger:
        open chest with 5 rows named "&0Ada yükseltme" to player
        format slot 22 of player with paper named "&fDurum: %{durumos4::%player%}%" to close then run [execute player command "/adayuk:oyuncusayisi4"]

FORUM KURALLARI VE MERAK EDENLER İÇİN FOTOĞRAFLAR:
2020-03-30_15.59.49.png

2020-03-30_15.56.48.png

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar skripte herhangi bir sorun bulunmamakta denenmiştir. haberınız olsun.

Tek bir yükseltme için gui yapmak biraz amaçsızca olmuş fakat farklı yükseltmeler getirilirse mükemmel olabilir!​

Tek bir yükseltme için gui yapmak biraz amaçsızca olmuş fakat farklı yükseltmeler getirilirse mükemmel olabilir!​
Benim elimde bunun dağa gelişmişi mevcut ben yapamayan ve nbazı hostinglerde; tek çeşit eklenti kullanılabildiğinden bende en az eklenti ile bunu yaptım sadece göstermek amaçlı paylaştım. ama isteğe bağlı ekliyebilirim.

Yeni nesil Skyblock sunucuları için oldukça işlevli ve yararlı bir sisteme benziyor ki bence bu nihai sistemi de daha da geliştirebilirsiniz :<3:

Yenilikçi skyblock sunucuları için güzel bi skript tebrikler

Güzel bir çalışma, geliştirilebilir. Eline sağlık.

Yenilikçi sunucuların kullanmak isteyeceği bir skript, başarılı ve kullanışlı, başarılar dilerim.

Yeni nesil skyblock sunucularında kullanılabilcek güzel bir skript olmuş çoğu kişinin aradığı skripti ücretsiz paylaşmanız hoş ?

Benzer bir konu açmıştım, o zamanlar pek bilmiyordum functionları ama 2 tane bile olsa function kullanmıştım. Ve kabul ediyorum benim paylaştığımda amatörceydi ve gereksiz uzun bi koddu, ardından kendime göre ayarladım o skripti ve kullanıyorum. Sana tavsiyem değişken yerine perm kontrolü yaptırman ve tüm kodu function'a dökmen bu sayede ekleme vs. yapıldığında kodu uzatmak gerekmez. (benim paylaştığım skripte profilimden ulaşabilirsin.)

Yorumlarınız için teşekkur ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl