Çözüldü Ada Yükseltme Sistemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RebelZone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.168
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RebelZone

Anam! Lav Yaktı Beni
Elmaslar
1.680
Bana acilen ada yükseltme sistemi lazım. Bu oyun parası ile değil rütbe ile artacak. Örneğin birisi /c yazıp Skylord olduktan hemen sonra adası belli bir büyüklükte gelişecek. Sadece küçük bir örnek yapıp atacak var mı? Şimdiden teşekkür ederim, kolay gelsin.

Biraz Bekleticem dostum seni

Bana acilen ada yükseltme sistemi lazım. Bu oyun parası ile değil rütbe ile artacak. Örneğin birisi /c yazıp Skylord olduktan hemen sonra adası belli bir büyüklükte gelişecek. Sadece küçük bir örnek yapıp atacak var mı? Şimdiden teşekkür ederim, kolay gelsin.
Gelişecek derken ada mı genişliyecek?
Belli bir noktayı neye göre alacağız? Nerden itibaren genişleyeceğini

Her Rütbe İçin bu permi kullan askyblock.island.range.<bloksayısı>
Ama Bunu Kullanmadan önce askyblock config.yml içerisindeki distance bölümünü 400 yap
sonra skyblock dünyasını sil ve oyuncu kayıtlarını sil

Gelişecek derken ada mı genişliyecek?
Belli bir noktayı neye göre alacağız? Nerden itibaren genişleyeceğini
Normal klasik ada 25x25 ise Skylord olunca 50x50 olacak yani ekstra +x25 eklenicek gibi.

Normal klasik ada 25x25 ise Skylord olunca 50x50 olacak yani ekstra +x25 eklenicek gibi.
Hayır, mesela 50x50 olacakya hangi bloğu nereye ekleyeceğini nereden bilecek skript? Bir nokta belirlemesi nasıl yapılmalı?

Hayır, mesela 50x50 olacakya hangi bloğu nereye ekleyeceğini nereden bilecek skript? Bir nokta belirlemesi nasıl yapılmalı?
Skript bişey eklemeiyecek adam skylord olduğunda ada sınırı genişleyecek ve adasınının yapısını yine kendisi yapıcak sklık olay dahi yok sadeve askyblock.island.range.<bloksayısı> permini sırayla ekleyecek sunucusnuza

Orasını bilsem zaten ben kodlardım. Birçok sunucuda var işte onu birazcık geliştirmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl