Çözüldü Ada Yazıları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MehmetBademkiran

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
17
Minecraft
bademkiran

Discord:

bademkiran#7610

arkadaşlar harbi yardım edene 32 rep puanı
1. ada kurarken bir tablo cıkıyor ya adanın ustune gidion fareyle yazı var onu değişmek istiyorum
2.ada kurduktan sonra adaya ısınlıyor ve ekranda bir yazı var onu degistirmek istiyor

1.Ada seçme menüsündeki yazılardan bahsediyor isen onu schematics veya configden bulursun en altlara bak yavaşça

2.ciyi daha detaylı açıklamanı tavsiye ederim

simdi ada kuruyoruz ya adaya ışınlıyor ekranda bir yazı cıkıyor titlemanager plugini ile joka plugin paketi v2 onu nasıl değiştircem[DOUBLEPOST=1516215075,1516214914][/DOUBLEPOST]1.de dedigin gibi yaptım restart attım gene aynı oldu confige girdim yazılar BKCRAFT yazıyor ama oyunda bakıyorum Joka Ozel Ada Yazıyor

arkadaşlar harbi yardım edene 32 rep puanı
1. ada kurarken bir tablo cıkıyor ya adanın ustune gidion fareyle yazı var onu değişmek istiyorum
2.ada kurduktan sonra adaya ısınlıyor ve ekranda bir yazı var onu degistirmek istiyor

1.yi tam olarak anlamadım açıklarmısın[DOUBLEPOST=1516215299,1516215164][/DOUBLEPOST]
simdi ada kuruyoruz ya adaya ışınlıyor ekranda bir yazı cıkıyor titlemanager plugini ile joka plugin paketi v2 onu nasıl değiştircem[DOUBLEPOST=1516215075,1516214914][/DOUBLEPOST]1.de dedigin gibi yaptım restart attım gene aynı oldu confige girdim yazılar BKCRAFT yazıyor ama oyunda bakıyorum Joka Ozel Ada Yazıyor
2.de ekrana çıkan yazı ne?
ne yazıyor yani

/is yazınca menü geliyor orada birinci adanın uzerine fare ile gelince Açıklamasında JokaPla Felan Yazıyor Onu Duzeltmek İstiyorum
duzeltmeye calıstım restart yaptım gene olmadı

Sanırsam 2. dediğin locale > locale.yml den ayarlanıyor.

Ada Kurunca Ekrana Çıkan Yazıda
Joka Plugin Paketi V.2[DOUBLEPOST=1516215394,1516215345][/DOUBLEPOST]işte dediğini yaptım servera restart cektim baktım gene aynı bişe değişmemiş

Dediğim doğrumu baktınızmı ?

1. yi ise config.yml den ayarlayabilirsiniz

dosyaları inceledim fakat /is menusunde böyle bir yazı yok

neyse kendim hallettim yeni plugin yukluyerek yardım ettiginiz için herkese 20 rep puanı
konu kilit:@hai @smt287

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl