Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
20 gündür oyuna girmeyen oyuncuların adasını silmek için /asadmin purge 20 yazıyorum ardından onaylıyorum ve bana 10 levelinden düşük Adalar siliniyor diyor siliyor ama ben daha büyük Adaları silmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim acil yardım.
Sunucunuzda fazla ada olması problem çıkarmaz. Disk alanından darda değilseniz purge özelliğini kullanmanızı önermem, oyuncularınız verileri gider fakat bir kazanç sağlamazsınız, en fazla bir kaç kB disk alanı kazanırsınız.
Yine de, plugins/ASkyBlock/config.yml ve var ise plugins/ASkyBlock/config.new.yml içerisinden aşağıdaki ayarı değiştirerek hangi ada levelinin altındaki adaların silineceğini ayarlayabilirsiniz:
YAML:
# Islands below this level will be removed if they are abandoned and admins issue the purge command
abandonedislandlevel: 10
Sunucunuzda fazla ada olması problem çıkarmaz. Disk alanından darda değilseniz purge özelliğini kullanmanızı önermem, oyuncularınız verileri gider fakat bir kazanç sağlamazsınız, en fazla bir kaç kB disk alanı kazanırsınız.
Yine de, plugins/ASkyBlock/config.yml ve var ise plugins/ASkyBlock/config.new.yml içerisinden aşağıdaki ayarı değiştirerek hangi ada levelinin altındaki adaların silineceğini ayarlayabilirsiniz:
YAML:
# Islands below this level will be removed if they are abandoned and admins issue the purge command
abandonedislandlevel: 10