Çözüldü Ada Sandigi Nasil Degistiriliyor ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan XIWJ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 532
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XIWJ

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
3
Minecraft
KINGXIEJ

Discord:

Batutututu#4468

Merhaba kendi sunucuma bir ada tasarladim icine bir sandik attim ancak bu sandigin icini kayit etmiyor bende bu klasik ekranda spawn olan her adadaki sandigin icini nasil degistiririm + olarak arkasina oto agac spawn ediyor ek olarak bir sacmalik daha var agaci eger elle kirarsam odun komuru dropluyor,ancak balta ile kirarsam odun dropluyor bunlar nereden ayarlaniyor...

Ekli dosyalar

• xdfb.png
    xdfb.png
    714,6 KB · Görüntüleme: 177
FabledSkyBlock hocam

Evet ancak kendi sitesin de bu chesti ayarlamayla alakali bir sey bulamadim default olarak atiyor galiba

evet baktım wiki de yok. muhtemelen şematiği kaydederken sandığın içine koyduğun itemleride kayıt ediyo. kullandığın şematikdeki sandığın içerisini düzenleyip kayıt et ve eski şematikle değiştir olacaktır.

admin structure tool ile yapiyorum ben schematic le hic denemedim bir deneyeyim

yok denedim oyunda schematic bile sandigin icini kopyalamiyor

1dakkika res atiyorum olursa cevap schematic

Hocam sadece restart da yetmeyebilir. eklenti klasöründeki database yi silmen bile şart olabiliyor. hatta en garantisi için eklentinin oluşturduğu skyblock dünyalarınıda silmelisin.

Nedenini bilmedigim bir sekilde düz strüctüre tool ile oldu herhangi bir hata varmi diye yan laptoptan surum gezicem ona gore haber ederim

Bir de cogu sunucu da is border otomatik aciliyor kod yazmadan bunu insta acmanin bir yolu mevcut mu config de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl