Çözüldü Ada oluşturunca önceden açılan bir adaya atıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iBlack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 882
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iBlack

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
_iWelanc_

Discord:

iBlack#4666

Merhabalar, sunucuda /is yazınca adayı oluşturuyor fakat daha önceden oynanmış hazır bir adaya atabiliyor. Default adaya atması lazımken başkasının adasına atıyor. Sunucu daha öncedende açıktı muhtemelen orada oynayan kişilerin adasına atıyor. Database vesayre sildim.Kullandığım plugin SuperiorSkyblock 2

Son düzenleme:
Bütçeniz varsa FabledSkyblock, yoksa ASkyBlock kullanmanızı öneririm.

Merhabalar, sunucuda /is yazınca adayı oluşturuyor fakat daha önceden oynanmış hazır bir adaya atabiliyor. Default adaya atması lazımken başkasının adasına atıyor. Sunucu daha öncedende açıktı muhtemelen orada oynayan kişilerin adasına atıyor. Database vesayre sildim.Kullandığım plugin SuperiorSkyblock 2
Muhtemelen sürüm değiştirdiniz veya config değiştirdiniz. Bunun bir çözümü yok tüm askyblock adalarını ve dosyalarını silin, son sürüm indirin ve configi kendiniz el ile yapıp bir daha farklı config koymayın. İyi forumlar.

Mevcut SuperiorSkyBlock2 dünyalarını ve plugin verilerini sıfırlarsanız sorununuz çözülecektir.

SuperiorSkyblock 2 Adalar dünyasını sildiniz mi? Silmediyseniz silin sorununuz düzelecektir, size tavsiyem ASkyblock, bütçeniz varsa FablebSkyblock

SuperiorSkyblock 2 Adalar dünyasını sildiniz mi? Silmediyseniz silin sorununuz düzelecektir, size tavsiyem ASkyblock, bütçeniz varsa FablebSkyblock
İşinize karışmak gibi olmasın ancak zaten aynı şeyi bende yazdım. Mesaj kasmak için konuya cevap vermeniz saçma değil mi?

İşinize karışmak gibi olmasın ancak zaten aynı şeyi bende yazdım. Mesaj kasmak için konuya cevap vermeniz saçma değil mi?
Asla mesaj kasmak için yapmıyorum sadece ayrıntılı destek vermeye çalışıyorum.

Asla mesaj kasmak için yapmıyorum sadece ayrıntılı destek vermeye çalışıyorum.
Gördüğüm kadarıyla dünyaları silmesini söylemişsiniz. Hiç bir ekstra detay yok. Sadece ek bir öneride bulunmuşsunuz o kadar. Lütfen bunu tekrar etmeyin. Gülünç bir duruma düşüyorsunuz...

Neden daha kötü bir eklenti öneriyorsunuz ? askyblock artık bir tarihi eser bunu sizde biliyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl