Çözüldü Ada oluşturma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wanduke368

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Skyblock sunucum için sıfırdan bir ada oluşturmak istedim.Önce açtığım dünyada bedrock koyulu bir şekilde adayı yaptım sonra tüm blokları kapsayacak şekilde işaretleyip expand vert yaptım ardından //copy ve //schematic save yeniada diye kaydettim.ve askyblockdaki normal "island.schematics" ile değiştirdim.Ancak /is yazdımda askyblockda ada oluşturmuyor.Bunun yerine bir dünyaya gönderiyor.Burada hatam nerede ?Neden adam olmuyor?Bu arada balta ile işaretledikten sonra etrafını belirlemek için koyduğum blokları kırıyorum.

Bu arada is yazdığımda beni gönderdiği dünyada essentials ayarlarım sıfırlanıyor galba ismim <wanduke368> olarak geliyor. ve op hariç tüm yetkiler gidiyor.

ASKYBLOCK config'ini ayarladınız mı ?

Evet ayarladım configini.zaten ayarlamaya gerek yok default ada island.schematic olarak görüldüğü için onu silip kendiminkini yükledim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Adayı baltayla seçerken çapraz köşelerine blok koyuyorum sonra balta ile sağ tık sol tık bildiğimiz şeyler.sonra o blokları kırıp expand vert yapıyorum.gerisi bildiğiniz gibi.

ASkyblock config dosyalarını ayarlaman lazım.

@sabri68tknn Açtığın konuyu incelediğimde adaya tabela koymadığımı farkettim.Tabela koydum sorun düzeldi.Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl