Çözüldü Ada Leveli ve Para Değerini Küçültme - YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheRoemas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 357
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheRoemas

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
ToreansYTR
Selamlar arkadaşlar SuperiorSkyblock2 kullanıyorum fakat bazı yerlerde görüyorum 500k ada leveli gibi yazıyor ben bu değeri nasıl küçültebilirim ve aynı şekilde para birimini, placeholderlardan bulamadım. Yani NPC'lerim ve chatimde yazan ada leveli ve paralar küsüratlı ve uzun görünüyor. Ben direkt 500k ada leveli gibi yada 30k para gibi görünmesini istiyorum yardımcı olur musunuz hangi placeholderları kullanmam lazım? (Birde başka öneriniz varsa şöyle olursa daha güzel görünür gibi, fikirlere açığım) Teşekkürler arkadaşlar.

Selamlar arkadaşlar SuperiorSkyblock2 kullanıyorum fakat bazı yerlerde görüyorum 500k ada leveli gibi yazıyor ben bu değeri nasıl küçültebilirim ve aynı şekilde para birimini, placeholderlardan bulamadım. Yani NPC'lerim ve chatimde yazan ada leveli ve paralar küsüratlı ve uzun görünüyor. Ben direkt 500k ada leveli gibi yada 30k para gibi görünmesini istiyorum yardımcı olur musunuz hangi placeholderları kullanmam lazım? (Birde başka öneriniz varsa şöyle olursa daha güzel görünür gibi, fikirlere açığım) Teşekkürler arkadaşlar.
Ada leveli için %superior_island_bank_format% kullanmayı denermisin.

Para içinde %vault_eco_balance_formatted% bunu kullanabilirsin.

{superior_island_level_int}
Mesela 10500 olan leveli 10.5K gibi kısaltacak.
venturechate böyle yazınca full çıkıyor fakat sizin verdiğiniz placeholderı {superior_island_bank_format} olarak yazınca çalışmıyor, nasıl düzenleyebilirim. Chatte göstermem lazım çünkü

Özür dilerim yanlış placeholderı vermişim, ada leveli için %superior_island_level_format% bunu kullanabilirsin. Bu 17000 i 17K diye göstermeni sağlayacak.

Pata için ise: %vault_eco_balance_formatted%

Chate şunları yaz;
/papi ecloud download Player
/papi ecloud download Vault
/papi ecloud download superiorskyblock2
/papi reload

Daha sonra kendi chat plugininde % bunun yerine { bunu kullanabileceksin.

venturechate e işlerken {} kullanabilirsin, plugine reload atmayı unutma

Özür dilerim yanlış placeholderı vermişim, ada leveli için %superior_island_level_format% bunu kullanabilirsin. Bu 17000 i 17K diye göstermeni sağlayacak.

Pata için ise: %vault_eco_balance_formatted%

Chate şunları yaz;
/papi ecloud download Player
/papi ecloud download Vault
/papi ecloud download superiorskyblock2
/papi reload

Daha sonra kendi chat plugininde % bunun yerine { bunu kullanabileceksin.

venturechate e işlerken {} kullanabilirsin, plugine reload atmayı unutma
şuanda kullandığım bu {superior_island_level_int} sanırım indirdim daha önce bu komutları

şuanda kullandığım bu {superior_island_level_int} sanırım indirdim daha önce bu komutları
Sana verdiğim placeholder sayıları kısaltacak. Eğer bir hata ile karşılaşırsan consol daki hatayı ilet.

Şuanda şöyle birşey oldu, 12,73k gibi oldu ben bunu 12.7k yapabilir miyim direkt? o 2 ondalığı istemiyorum.

Sana verdiğim placeholder sayıları kısaltacak. Eğer bir hata ile karşılaşırsan consol daki hatayı ilet.
Evet çalıştı çok teeşekkğrler fakat şuanda 12.73k gibi yazıyor bunu 12.7k gibi bir ondalık küçülte bilir miyim?

Birde ada level sıralama npc si koydum fakat ada levelleri çok geç güncelleniyor, yani mesela dün 10k level adayı sıfırladım bugün hala npc güncellenmedi bir kaç gün sürüyor güncellenmesi bunu nasıl düzeltebilirim?

Birde ada level sıralama npc si koydum fakat ada levelleri çok geç güncelleniyor, yani mesela dün 10k level adayı sıfırladım bugün hala npc güncellenmedi bir kaç gün sürüyor güncellenmesi bunu nasıl düzeltebilirim?
Pluginin config ayarlarında couldown gibi bir ayar olması gerekiyor lakin güncelleme sıklığı arttıkça sunucuna yük biner bilgin olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl