Çözüldü Ada leveli sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByNeels
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 734
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByNeels

MC.KadimOyuncu.Network
Elmaslar
59
Minecraft
ByNeels

Discord:

ByNeels

Askyblock plugindeki blockvaules.yml dosyasında ada levelerim çalışıyor ama daha sonra yeni bir level veren blok istedim ve dragonegg: kısmındaki değeri 400 milyon ada leveli vermesi için 40000000000 ama işe yaramadı. Acaba sorun nedir?
Askyblock configim:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

blockvalues.yml dosyanıda at, dragonegg kısmı hatalı olabilir, belki farklı bir isimde geçiyordur ejderha yumurtasının oyunda ki karşılığı.

Tam level vermesi için sonuna 2 veya 3 sıfır eklemek gerekiyor diye hatırlıyordum dener misin.

Dostum ASkyBlockta 1 Level 100 Puandır Yani Oraya Her Level için 100 Ekle 400M İçin 4000000000 Yazman Gerek Olmassa Discord Ulaş Bakalım Sorun Neymiş. Aluze#7145

Dostum ASkyBlockta 1 Level 100 Puandır Yani Oraya Her Level için 100 Ekle 400M İçin 4000000000 Yazman Gerek Olmassa Discord Ulaş Bakalım Sorun Neymiş. Aluze#7145
Hostingimin yardım ekibine yazdım ama dedikleri şey askyblock maksimum level sınırını aşıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl