Bulundu [ ACTR ] • OP SkyBlock ADMIN Alımı (+15 Yaş)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Joee12

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
32
Minecraft
Kyara_C

Discord:

Kyara_C#2706

8YA7Z7.png

Yetkili, oyuncu çizgisinin dışına çıkan seçilmiş kişi! Zaten adı üstünde değil mi? Yetkisi olan kimse... O seçilmiş havalı kişi!
Yetkili olmak büyük sorumluluk gerektirir, her işi herkesin yapamayacağı gibi herkes yetkili de olamaz. Biz burada REHBER aramıyoruz, ADMIN arıyoruz. Kurucudan sonra adı geçen o kişi... Yönetimde söz sahibi olacak bütün yetkisi bulunacak, op verilecek! Bu nedenle büyük bir sorumluluk olduğunu anladınız sanırsam! Yetkisini en iyi şekilde yapabilecek, azimli, saygılı, tertipli düzenli, konuşmasını bilen, kötü niyeti olmayan; sunucuyu, işleyişini ve görevini hızlı öğrenen ve leb demeden leblebiyi anlayan kişileri bekliyoruz! : )​

ACTR ADMINLIK SOZLESMESI / KRITERLER

- 15 Yaş üstü olunmalı
- Yaşının eri olmalı
- Bir dost ile başka bir dostu satmamalı
- Ne resmi ne de fazla lakayt olmalı
- Kendisi kurucu olsa bir adminde olmasını istediği bütün özellikler onda olmalı.
- Eklentiler ve komutlarını bilmeli
- Dostluk bağları kuvvetli olmalı, çünkü biz yetkili-patron ilişkisinden ziyade aile ilişkisini tercih ediyoruz!​

SUNUCU BILGILERI:

- 10 GB Ram
- Intel Xeon X5670 Işlemci
- Sınırsız Oyuncu Kapasitesi / Slot
- OP SkyBlock 1.8 / 1.12
- KURUCU Joee12

--------------------------------------------------------------------------------

ILETISIM:
Joee12#0001 Discord adresi üzerinden sorularınızı sorabilirsiniz.
(başvuruları discorddan yapamassınız)​

BASVURU ISLEMI:
Başvurular Google üzerinden otomatik olarak yapılmaktadır,
discord veya forumda vb. yorum atarak başvuru yapanların başvuruları geçersiz sayılacaktır. BAŞARILAR! : )

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

--------------------------------------------------------------------------------
Yaptıklarımızla övünmeyiz, gözümüz hala yapmadıklarımızda!
KURUCU Joee12​

Adım Ömer Asaf adminlik için başvuru yapmak istiyorum oyuncu adım gamet inş seçilirim gerekli bilgileri dc den alabilirsiniz ztn biliyon beni yaş 18 fazla bilgim yok pl ilr ama iyi bi aile olabilirim :D

Adım Ömer Asaf adminlik için başvuru yapmak istiyorum oyuncu adım gamet inş seçilirim gerekli bilgileri dc den alabilirsiniz ztn biliyon beni yaş 18 fazla bilgim yok pl ilr ama iyi bi aile olabilirim :D
Buradan basvuru yapilamayacagini bastira bastira yazdigimiz halde neden buradan basvuru yapiyorusun?

Ad: Kadir
Soyad: Kayacan
Bilgin: %95
Saygılı Ve Dürüstümdür, El emeğimle çalışırım. Buna Söz Veriyorum.
Sağlıcakla Kalın.
Sevgiler Saygılar...

heralde sp dağıtır gibi admin alımı yapıyorsunuz tutmaz başarılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl