MehmetT#8316
TheLudoBile#3485
Ssdeki hata neyden kaynaklı pekiActionbar için normalde hiç bir addona ihtiyaç yoktur, Skript bu desteği sağlar. Örnek:
send actionbar "Action bar mesajı" to player
TheLudoBile#3485
o arkadaşın dediği gibi skrayfall olmalıSsdeki hata neyden kaynaklı peki
skrayfall varo arkadaşın dediği gibi skrayfall olmalı
TheLudoBile#3485
Güncellemeyi deneyebilirsiniz.skrayfall var
güncel versiyonu atarmısınGüncellemeyi deneyebilirsiniz.
TheLudoBile#3485
Güncelle dediğim normal skunity / skellett sayfasından gidip indirmekgüncel versiyonu atarmısın
son sürümünü yükledim hayla o ssdeki hatayı veriyorGüncelle dediğim normal skunity / skellett sayfasından gidip indirmek
TheLudoBile#3485
Siz neden bunun için skrayfall kullanıyorsunuz? Bence ilk attığım mesajı dinleyin.son sürümünü yükledim hayla o ssdeki hatayı veriyor
onu öyle yapsamda error veren başka skriptlerde var ve /pl de skrayfall kırmızı çalışmıyorSiz neden bunun için skrayfall kullanıyorsunuz? Bence ilk attığım mesajı dinleyin.
noxywashere
bir pl ile çakışıyormuş loglardan gördüm düzelttim konu kilitSkRayFall /pl kısmında kırmızı olarak gözüküyorsa çalışmıyor demektir SkRayFall sayfasında çalışması için gerekli eklentiler yazabilir, eğer sunucunuz 1.8 gibi bir sürümdeyse bazı eklentilerin son sürümleri düşük sürümler ile çalışmıyor olabilme ihtimalleri mevcut.
Line 8'de verdiğin komutu algılamadığını line 9'da ise {@SungerFiyat} parametresinin tanımını yapmadığını söylüyor.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!