hktanozkan
eula da pay to win sunucuların yasak olduğu yazıyor parasız birsekilde alınması gerekYeni bir dünya açacağım, spawnerlar paralı olduğu için açtığım dünyadaki tüm spawnerları silmek istiyorum nasıl yaparım, yardımcı olursanız sevinirim.
ciddi#5910
Bu benim sunucum bilader ne istersem yaparım biz nerden ekmek yicez günde 10 saat uğraşıyorum ,babamın hayrına mı uğraşıyorumeula da pay to win sunucuların yasak olduğu yazıyor parasız birsekilde alınması gerek
Bu nasıl bir tavır anlayamadım. Kimse sana 10 saat uğraş demiyor. Sadece para için açacak iseniz, 1 ay içerisinde kapanacak sunuculardan birisiniz demektir. Arkadaş senin iyiliğin için söylüyor. EULA dediğimiz şey; Minecraft'ın sunucu politikası vs. Bunlara uymaz isen ve Mojang tarafından fark edilirsen, sunucunu zorla kapatırlar. Sunucu açarken de EULA politikasını mecburen onaylıyorsunuz.Bu benim sunucum bilader ne istersem yaparım biz nerden ekmek yicez günde 10 saat uğraşıyorum ,babamın hayrına mı uğraşıyorum
ciddi#5910
Mojang dediğiniz şirket sonoyuncuyu niye görmüyor acaba veya daha büyük sunucuları, hepsi yapıyor bunu biz yapınca suç mu? Konuyla alakasız vıdı vıdı yapıyorsunuz size soru sorduk, EULA politikası anlatıyorsunuz, 10 saat uğraşıyorum çünkü adam gibi bir sunucu yapmak istiyorum, baştan sağma olmasın diye ve emeklerimin karşılığını almayacaksam neden yapıyorum, çoğu kişi para için yapıyor zaten, para için yapmıyorum diyen adam bile vip satıyordur bundan eminim, sunucumda tek pay to winlik şey zaten spawner VIP'lerin bile doğru düzgün özellikleri yok, sadece skin değiştirme veya /ec komutu benzeri komutları var, yani hayatımda bu kadar önyargılı bir kitle görmedim ve son olarak ne istersem yaparım benim keyfimin kahyası böyle istiyor.Bu nasıl bir tavır anlayamadım. Kimse sana 10 saat uğraş demiyor. Sadece para için açacak iseniz, 1 ay içerisinde kapanacak sunuculardan birisiniz demektir. Arkadaş senin iyiliğin için söylüyor. EULA dediğimiz şey; Minecraft'ın sunucu politakası vs. Bunlara uymaz isen ve Mojang tarafından fark edilirsen, sunucunu zorla kapatırlar. Sunucu açarken de EULA politikasını mecburen onaylıyorsunuz.
Çalışıyor mu bilmiyorum fakat bu eklentiye göz atabilirsin.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Çok komiksin dostum. Sana veya sunucunda bir şeyleri nasıl yapman gerektiğini öğreten yok. Bu tavrın ile pek bir yere geleceğini zerre zannetmiyorum. Çocuksu tavırlarını ötede bırak, olayına odaklan. SonOyuncu olarak bahsettiğiniz sunucu 2015 tarihinden beri Minecraft ile bir bağı olmadığını özel olarak belirtti. Kısacası şartlarına Mojang karışamıyor. SonOyuncu da aynı şekilde Mojang işlerine karışamıyor. Kendilerine ait şirketleri bulunuyor iki tarafın da. Pay to Win ile, ödeme almanın arasındaki farkı araştırmanı öneririm.Mojang dediğiniz şirket sonoyuncuyu niye görmüyor acaba veya daha büyük sunucuları, hepsi yapıyor bunu biz yapınca suç mu? Konuyla alakasız vıdı vıdı yapıyorsunuz size soru sorduk, EULA politikası anlatıyorsunuz, 10 saat uğraşıyorum çünkü adam gibi bir sunucu yapmak istiyorum, baştan sağma olmasın diye ve emeklerimin karşılığını almayacaksam neden yapıyorum, çoğu kişi para için yapıyor zaten, para için yapmıyorum diyen adam bile vip satıyordur bundan eminim, sunucumda tek pay to winlik şey zaten spawner VIP'lerin bile doğru düzgün özellikleri yok, sadece skin değiştirme veya /ec komutu benzeri komutları var, yani hayatımda bu kadar önyargılı bir kitle görmedim ve son olarak ne istersem yaparım benim keyfimin kahyası böyle istiyor.
ciddi#5910
Formun en başında düzgünce yardım istedim zaten ama konuyu başka yerlere çekip duruyorsunuz sanki piyasadaki kimse 'pay to win' yapmıyor sadece ben yapıyorum da ayıp ediyormuşum gibi laf ediyorsunuz eğer bu kadar duyarlıysanız, daha açılmamış sunucunun, sunucu sahibine böyle laflar edeceğinize büyük oyuncu kitlesi olan sunucu sahiplerine anlatın bunu. Ve ben sadece sonoyuncudan bahsetmedim "Mojang dediğiniz şirket sonoyuncuyu niye görmüyor acaba veya DAHA BÜYÜK sunucuları" dedim. Sonoyuncu olayını bilmiyordum ama diğer sunucular onların launcheri yok ve hepsi "pay to win", oyuncu sayıları epey de fazla Mojang onların sunucusunu kapatmayıp da benim amatör bir şekilde hazırladığım sunucuyu kapatacaklarını sanmıyorum. Ve burada saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum açık sözlü bir şekilde cevap verdim, üslubumdan rahatsız olduysa dile getirir bende özürümü dilerim, bir kaç kelimeden milletin karakterini analiz etmende hayli komik :)Çok komiksin dostum. Sana veya sunucunda bir şeyleri nasıl yapman gerektiğini öğreten yok. Bu tavrın ile pek bir yere geleceğini zerre zannetmiyorum. Çocuksu tavırlarını ötede bırak, olayına odaklan. SonOyuncu olarak bahsettiğiniz sunucu 2015 tarihinden beri Minecraft ile bir bağı olmadığını özel olarak belirtti. Kısacası şartlarına Mojang karışamıyor. SonOyuncu da aynı şekilde Mojang işlerine karışamıyor. Kendilerine ait şirketleri bulunuyor iki tarafın da. Pay to Win ile, ödeme almanın arasındaki farkı araştırmanı öneririm.
Yardım istiyorsan düzgünce istersin. Kendin de dediğin gibi; "babamın hayrına mı uğraşıyorum", babamın hayrına mı yardım ediyorum? Emeğinin karşılığını almak istiyorsan, oyuncularının istediği şekilde hareket edeceksin. Sonuçta yapmış olduğun sunucuyu sen değil, oyuncular oynayacak. Boş bir sunucuda dilediğin kadar sistem yap, geliştir. Sistemi kullanan olmadıktan sonra ne anlamı var? Keyfimin kahyası böyle istiyor, böyle yaptım dersen önyargı olmuyor, senin tavrın ile hareket etmiş oluyorum. Ekstra olarak; sana iyilik olsun diye bulduğum bir eklentiyi paylaştım. Sadece bu forumda söylemiyorum, normal yaşamında da bu tür hareketlere, agresif tavırlara sahipsen vah hâline.
maadenci
Davranış ve sohbet biçiminiz kabul edilemez. Bu forumun kurallarına uyarak saygı içinde sohbet etmelisiniz, yukarıdaki arkadaşların bahsetmek istedikleri aslında genellikle bütün oyuncuların elde etmesi gereken ögeleri yeni açılan bir sunucuda ücret karşılığında teslim etmek sunucuya olan erişim sayısını zedeleyecektir. Tabii ki üyelikler adına kâr edinebilirsiniz, Hypixel sunucusunda Minecraft'ın kurucusu olan Notch'un MVP üyeliği vardı.Formun en başında düzgünce yardım istedim zaten ama konuyu başka yerlere çekip duruyorsunuz sanki piyasadaki kimse 'pay to win' yapmıyor sadece ben yapıyorum da ayıp ediyormuşum gibi laf ediyorsunuz eğer bu kadar duyarlıysanız, daha açılmamış sunucunun, sunucu sahibine böyle laflar edeceğinize büyük oyuncu kitlesi olan sunucu sahiplerine anlatın bunu. Ve ben sadece sonoyuncudan bahsetmedim "Mojang dediğiniz şirket sonoyuncuyu niye görmüyor acaba veya DAHA BÜYÜK sunucuları" dedim. Sonoyuncu olayını bilmiyordum ama diğer sunucular onların launcheri yok ve hepsi "pay to win", oyuncu sayıları epey de fazla Mojang onların sunucusunu kapatmayıp da benim amatör bir şekilde hazırladığım sunucuyu kapatacaklarını sanmıyorum. Ve burada saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum açık sözlü bir şekilde cevap verdim, üslubumdan rahatsız olduysa dile getirir bende özürümü dilerim, bir kaç kelimeden milletin karakterini analiz etmende hayli komik :)
ciddi#5910
"Bu benim sunucum bilader ne istersem yaparım biz nerden ekmek yicez günde 10 saat uğraşıyorum ,babamın hayrına mı uğraşıyorum" Bu cümleye, yazdığım kişi bile rahatsız olmamış, olayı büyüten sizlersiniz, ufacık bir saygısızlık görmüyorum.Davranış ve sohbet biçiminiz kabul edilemez. Bu forumun kurallarına uyarak saygı içinde sohbet etmelisiniz, yukarıdaki arkadaşların bahsetmek istedikleri aslında genellikle bütün oyuncuların elde etmesi gereken ögeleri yeni açılan bir sunucuda ücret karşılığında teslim etmek sunucuya olan erişim sayısını zedeleyecektir. Tabii ki üyelikler adına kâr edinebilirsiniz, Hypixel sunucusunda Minecraft'ın kurucusu olan Notch'un MVP üyeliği vardı.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!