EmirhanKorean
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 4
- Minecraft
- WildFire399
Açtığın dünyada mobları multiverse core eklentisi ile "/mv modify set monsters false" komutunu kullanarak kapatabilirsin.Harita yüklemek için dediğin şeyde worldedit schematic load etmekten kast ettin herhalde onun içinde senin havada olman gerekir.Bu arada yazılarını daha anlaşılabilir bir şekilde yazarsan sevinirim.Açtığım dünyada nasıl mobları kapatabilirim? Ve bir harita yüklemek istersem bunu nasıl havada yapabilirim mapin kendisi mi havada olması gerekir yoksa bende yapabilir miyim?
Mapi direkt dünya olarak indirirsen şu yöntemi izleyebilirsin; schematic olarak kaydedersin sonra yukarı çıkar onu loadlarsın.Açtığın dünyada mobları multiverse core eklentisi ile "/mv modify set monsters false" komutunu kullanarak kapatabilirsin.Harita yüklemek için dediğin şeyde worldedit schematic load etmekten kast ettin herhalde onun içinde senin havada olman gerekir.Bu arada yazılarını daha anlaşılabilir bir şekilde yazarsan sevinirim.
OnaycanKran#0035
Mesela ben havada olan bir dünya kurup oraya haritayı kuramaz mıyım?Açtığın dünyada mobları multiverse core eklentisi ile "/mv modify set monsters false" komutunu kullanarak kapatabilirsin.Harita yüklemek için dediğin şeyde worldedit schematic load etmekten kast ettin herhalde onun içinde senin havada olman gerekir.Bu arada yazılarını daha anlaşılabilir bir şekilde yazarsan sevinirim.
OnaycanKran#0035
Mesela ben havada olan bir dünya kurup oraya haritayı kuramaz mıyım?
Zemini olmayan bir dünya
Bir dünyayı başka bir dünyaya yerleştiremez sin yerleştirmen için worldedit eklentisini yüklemen gerek ve "//wand" komutu ile eline balta alıp belirli alanı seçtikten sonra "//copy" komutu ile seçtiğin yeri kopyalamak ardından "//schematic save dunyaadı" komutu ile de kaydetmen lazım . Bundan sonrada yerleştirmek istediğin dünyaya gelip "//schematic load dunyaadı" yazdıktan sonra "//paste" komutunu gir ve seçtiğin alan bu dünyaya yerleşmiş olur.Mesela ben havada olan bir dünya kurup oraya haritayı kuramaz mıyım?
Zemini olmayan bir dünya
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!