Yesil Portal
Zombi Geldi, Beni Yedi
- Elmaslar
- 33
Discord:
Fire is Daemon#6625
Fire is Daemon#6625
Fire is Daemon#6625
İnstagram da takipçi sayım yüksek olduğu için güzel resimler çekmeye çalışıyorum bende esinlenebilirsin.
Ben olsam bu resmi paylaşmazdım. Arkadaş ortamım geniş olarak varsaydığım için garip olurdu.
Böyle resimler çekmeyi deneyebilirsin. Bu arada İnstagram hesabı ve resim bana ait :D
Reklam yapmasan?
Fire is Daemon#6625
Riqude'dan ne haber var?Reklam yapma derken? İnstagram'dan bahsediyorsan reklama ihtiyacı olmayan bir uygulama. Arkadaşın adı gözüktüğü ve kullanıcı isminin göründüğünü diyorsan artık herkes ezberledi diyebilirim ve buradan en fazla gidecek 3-4 kişi diyebilirim.
Riqude'dan ne haber var?
AloneX#1832
Manevi degelerime küfür edip beni soran sen...Riqude'dan ne haber var?
NMB#3477
Fire is Daemon#6625
Aynen be ama hava atmak için güzelBıkmadınız mı şu dışı güzel olup kendileri yapıp diğer tüm malzemelerini Çin'den alana bence o marka sizi kandırıyor diğer telefonlara göre parayı artırıyor bizde değerli zannedip o kötü markayı alıyoruz.Neden Çin'de yasak adamlar akıllı sen ürettiğin malı başka ülkenin firmasına satıp oda sana dışını hazırlayıp fazla fiyata satsa alır mısınız onlarında öyle anlayışı var.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!