Çözüldü Aciliyetten Yardıma İhtiyacım var | sunucuya girişte ve worldler arası geçişte lag oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turaabi123

Play.RodicraftTR.Com
Elmaslar
13

Discord:

MustafaYCR#9078

sunucuya girerken lag oluyor bide worldler arası geçerken lagg oluyor çözümü nedir ne yapmalıyım ?
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bugün aynı olay bizim sunucumuzda da oldu. Sunucuya girdiğimiz zaman 5-6 dakika Ping oranı 0 gözüküyor. Daha sonra kendi kendine düzeliyor. Bu sorunun çözümü için bizde cevap aramaktayız. Eğer cidden sorunun çözümünü bilen arkadaşlar varsa hem arkadaşa hem de bana yardım etsin.

çok başımı arıttı bu gün hiç sorma login yaparken bekletiyor baska dünyada bulunan warpa gidince donuyo 10 sn hatta bazen ölüyorum tps 20 hep bunlar neden oluyor

Authme kaynaklı olma ihtimali çok yüksek. Mevcut authme .jar ını silip güncel olanı yüklemeyi denermisin? Geçmezse /lag yazıp SS atarmısın?

Timingslerini inceledim, görünüşe göre bir skriptten dolayı oluyor olabilir. Sürekli çalışan repeat task'ı olan skriptleri kaldırıp dener misin. AuthMe ile beraber çalışan hangi eklentiler var onları da kontrol et bu sebepten oluyor olabilir. Bir eklenti AuthMe'yi kullanıyor sanırım.(Giriş için bi skript varsa kaldır)
Edit: AAC'yi leak indirdiysen kaldır bu da sebep oluyor olabilir bazı şeylere. Leak değilse son sürümünü yüklediğinden emin ol.

Son düzenleme:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
lag kısmım (zindan2 de ilk gidince aşırı kasıyor)

genel olarak sunucuya girildiğinde tab kısmında tek diş gözüküyor sonra artıyor
Anladığım kadarıyla ram yetersiz kalıyor kullanmadığın mapleri ve pluginleri silmen gerekli. Veya Rami arttırman.

Ram Yetmese TPS Düşmezmi ? 20 sabit Sadece girişte ve world değiştirince lag oluyor 10 saniye kadar falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl