Bulundu Açılınca TR'de Tek Olucak Bi Server İçin Pluginer Lazım (Yüksek Bilgili)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GörünmezKahve

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Türkiyede TEK bi server açmayı planlıyorum bu yüzden pluginleri çok karmaşık sayılır :/
|->(Server türü ve ip söyleyememe sebebim bu)
Kendi bilgim ile bi yerlere kadar gelebildim ama bi yerden sonrasını bilmediğim için iş kötü yollara girdi tatsız olaylar yaşandı
''Olgun kişiliğe sahip''
, pluginden fazlasıyla anlayan bir arkadaş arıyorum
Serverde herhangi bi yetki verme durumum yok, ama tabii ki babasının hayrına yapıcak değil arkadaşımız
Serverin başarısına göre sonuçta oynayış plugin üzerine olucak beğenilirse tutucak beğenilmezse tutmıcak
Mesela server tutmadı diye emeklerini boşa harcıyacak değilim emeğinin karşılığını tabii ki vericem güvenebilir :)
tabii ki ilk başta bi teminat sağlamaya çalışırım ama birşeyleri yapmaya başladıktan sonra
Eğer serverim gerçekten tutulursa aylık sabit bi geliri olucak çünkü
Aklımdaki proje Türkiye'de tek vaziyette daha önce 1 server açtı ve gerçekten tutuldu ve ben çok daha üst düzeye çekip
Günlük minimim 75 online hedefliyorum benimle çalışmak isteyen arkadaşlara her daim kapım açık söylediğim gibi bütün açıklamar yukarıda mevcut.
Discord üzerinden iletişime geçerse çok müteşşekkir kalırım
Yaşınızın bir önemi yok bilginiz benim için önemli dostlarım <3
Ayrıntılı görüşme için discod eklerseniz sevinirim dostlar :)
Discord: GorunmezKahve#4986s

Son düzenleme:
Pluginer olarak çok detaylı destek veremem ama discord üzerinden bir sorunun olduğunda yazarsan cevap veririm ilgilenirim ücretsiz destek alabilirsin istediğin zaman

Türkiyede lapis kazmalı başında op yazmayan sunucular pek tutulmuyor yaş kitlesi sebebiyle. bende senin gibi değişik projeler yapmayı seven biriyim istek attım belki sunucun ilgimi çekerde yapımını üstlenirim :D

Eklenti kodlama kısmında yardımcı olabilirim, çok büyük projelere girmek istemiyorum fakat kalan şeylerde yardımcı olabilirim. Ekibe katılmak gibi değil de daha çok destek amaçlı olabilir. Discorddan ulaşabilirsin discord adresim solda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl