Çözüldü Acilen Yazı Kısaltma Lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Foreny
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 563
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Foreny

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
11
Minecraft
Foreny

Discord:

foreny

Beyler Şuan SS atamıyorum Ama Şey Varmı Acaba Mesela Biri Takım Atıyor [KABUL ET] diyor ona basınca takımı kabul etmesini istiyorum bunun bir eklentisi varmı yani nasıl yaparım

Beyler Şuan SS atamıyorum Ama Şey Varmı Acaba Mesela Biri Takım Atıyor [KABUL ET] diyor ona basınca takımı kabul etmesini istiyorum bunun bir eklentisi varmı yani nasıl yaparım
kullandığın plugini yazarmısın lütfen takım pluginini ?

Yani Bedwars Gibi bi takım sistemi istiyorsanız ayrı factions lar gibi arkadaş takım sistemi ayrı bu istediğin tıklayınca kabul etmeyi düzenleyerek yapabilirsin factions istiyorsan TeamPlugin gibi pluginler önerebilirim.diğeri için ise party and friends for bungeecord önerebilirim
az önce yazdığım pl nin türkçe si için :

Ekli dosyalar

Yani Bedwars Gibi bi takım sistemi istiyorsanız ayrı factions lar gibi arkadaş takım sistemi ayrı bu istediğin tıklayınca kabul etmeyi düzenleyerek yapabilirsin factions istiyorsan TeamPlugin gibi pluginler önerebilirim.diğeri için ise party and friends for bungeecord önerebilirim
az önce yazdığım pl nin türkçe si için :
Benim Anlatmak İstediğim şu kankam pls anlayın takım plugini istemiyorum mesela biri bana duel Atıcak /duel kabul yerine chat'de [KABUL ET] yazıcak ona tıklayınca kbul edicek

Benim Anlatmak İstediğim şu kankam pls anlayın takım plugini istemiyorum mesela biri bana duel Atıcak /duel kabul yerine chat'de [KABUL ET] yazıcak ona tıklayınca kbul edicek
dostum bu tıklanabilir yazılar için skript ler var diye biliyorum biraz araştırırsan bulabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl