11/12 play.dayimc.com AÇILDI! / play.dayimc.com / 1.21.8 Emek Skyblock / Şanslı Tüccar, Düello, Balıkçı, Metin Taşı, Coin, ve dahası...

Merhaba. tabiki server senin istediğini yaparsın ama girişte /register sifre sifre eposta zorunluluğu bana göre güzel olmamış. kurallara uygun gerçek epostamı girdim ama kabul etmedi baya uğraştırdı ama kayıt sorunlu. web sitenize girip kayıt oldum o zaman login ile karşılandım.

Klasik bir server ek paketler yok, tarla kısmını pek anlamadın. ama işleyiş gayet güzel sonuçta op skyblok değil zorluk düzeyi güzel olmuş.

Çalışmalarınızda başarılarınızın devamını dilerim.

Saygılarımla

Merhaba. tabiki server senin istediğini yaparsın ama girişte /register sifre sifre eposta zorunluluğu bana göre güzel olmamış. kurallara uygun gerçek epostamı girdim ama kabul etmedi baya uğraştırdı ama kayıt sorunlu. web sitenize girip kayıt oldum o zaman login ile karşılandım.

Klasik bir server ek paketler yok, tarla kısmını pek anlamadın. ama işleyiş gayet güzel sonuçta op skyblok değil zorluk düzeyi güzel olmuş.

Çalışmalarınızda başarılarınızın devamını dilerim.

Saygılarımla
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederiz. Kayıt olmada şuan bir sorun gözükmemektedir, iyi günler dileriz.

Mapler kaliteli gözüküyor başarılar dilerim

DayıMC çıktı şimdi nenemcyi bekliyoruz umarım oda gelir :grinning:
Neyse şaka bir yana hazır sistemler kullanılmış bu pek hoşuma gitmedi diğer orta sınıf sunuculardan pek bir farkını göremedim her zamanki gibi site leaderos , farklı sistemlerde göremedim umarım yakın zamanda diğer sunuculardan bağımsız olmak için bir çaba gösterirsiniz umarım diğer sunuculardan farklılaşmak için örneğin site için kendi yazılımınızı kullanabilirsiniz, kendinize has özellikler ekleyebilirsiniz, kendinize has bir tema ve hava katabilirsiniz vb. vb.

👴Dayı yaptıysa oynanır bence

Sunucuda İtemsadderde Olsa Tadından Yenmez

DayıMC çıktı şimdi nenemcyi bekliyoruz umarım oda gelir :grinning:
Neyse şaka bir yana hazır sistemler kullanılmış bu pek hoşuma gitmedi diğer orta sınıf sunuculardan pek bir farkını göremedim her zamanki gibi site leaderos , farklı sistemlerde göremedim umarım yakın zamanda diğer sunuculardan bağımsız olmak için bir çaba gösterirsiniz umarım diğer sunuculardan farklılaşmak için örneğin site için kendi yazılımınızı kullanabilirsiniz, kendinize has özellikler ekleyebilirsiniz, kendinize has bir tema ve hava katabilirsiniz vb.
Kaporta Tamircisi Haklı Bence :)

Güzel bir sunucuymuş başarılar dilerim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl