Murtatan
Zombi Geldi, Beni Yedi
- Elmaslar
- 90
- Minecraft
- Murtatan
Discord:
Murtatan
Merhaba! Şu anda bir Minecraft sunucusu tasarlıyorum. Bu yazın ortası-sonlarına doğru her şeyiyle hazır olarak açmayı planladığım bu sunucu Skyblock sunucusu olarak açılıp zamanla büyüyerek bir Hub sunucusuna evrilecek. Sunucuyu diğerlerinden ayıracak olan eşsiz sistemler düzenliyor ve bunların temelini atmış bulunuyorum. Ancak çok büyük bir sorun var: Tek başınayım.
Sunucu (ücretli eklentiler, reklam vs.) ve yetkili kadromda ücretli olarak çalışacaklar için yeterli miktarda maddi güce sahip durumdayım.
Dediğim gibi, tek başınayım ve her türlü alanda (hiç değilse rehber-sohbet yetkilisi olmak için bile şimdiden başvurabilirsiniz) kadromuzu şimdiden oluşturmak istiyorum. Ücretli olarak çalışmak istiyorsanız Mimar, Pluginer gibi bir iş için başvurmanız kolaylık sağlayacaktır.
Sunucu (ücretli eklentiler, reklam vs.) ve yetkili kadromda ücretli olarak çalışacaklar için yeterli miktarda maddi güce sahip durumdayım.
Dediğim gibi, tek başınayım ve her türlü alanda (hiç değilse rehber-sohbet yetkilisi olmak için bile şimdiden başvurabilirsiniz) kadromuzu şimdiden oluşturmak istiyorum. Ücretli olarak çalışmak istiyorsanız Mimar, Pluginer gibi bir iş için başvurmanız kolaylık sağlayacaktır.