Acil

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Buzadam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 421
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Buzadam

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Öncelikle sindiden yardım için teşekkürler.Konu başlığı ne açmam gerektugini bilemedim.
Sorunum netherden lav toplamak için kurduğum pompa ya bağlı endtanki netherden ayrılınca çalışmayı durduruyon aynı şekil dünyada kurduğum endtankida dünyadan nethere geçince çalışmıyor neden bununla ilgili bir mod var mı?

Sorununuzu daha detaylı anlatabilir misiniz lütfen.

Aynı Spawner gibi Belli Bir Mesafeden Uzaklaşırsanız Çalışmaz Mod La Oynuyorsan ChunkLoader Tavsiye Ederim

Aynı Spawner gibi Belli Bir Mesafeden Uzaklaşırsanız Çalışmaz Mod La Oynuyorsan ChunkLoader Tavsiye Ederim
Modlu oynuyorum tmm tesekkurler yarın ilk iş deneyecegim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sorununuzu daha detaylı anlatabilir misiniz lütfen.
Tabiki minecraft 1.12.2 Modlu oynuyorum enerji için kullandığım magmatik dinamolar için netherden lav aktarmak istedim ponpayi netere kurdum end tankını "boyutlar arası sıvı aktaran bir Mod" ponpaya bağladım normal dünyada dinamolarimi end tankina bağladım fakat dunyadayken neterdeki sistem çalışmıyor neterdeyken de dunyadi sistem çalışmıyor sanırım açıklayıcı oldu sorunum arkadaşın yorumda söylediği gibi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl