Çözüldü Acil yardım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GHOST_KING

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4
Minecraft
GHOST_KING

Discord:

! ÆSIR#0001

Merhaba ben minecraft sunucusu kuruyorum sunucu versiyonum 1.16.4 istediğim şey ise eski sürümde giren kişilerin de netherit gibi itemleri görebilmesi
bunu yapan bir plugin var mı yoksa ne yapmam lazım yardım edebilir misiniz?

Merhaba ben minecraft sunucusu kuruyorum sunucu versiyonum 1.16.4 istediğim şey ise eski sürümde giren kişilerin de netherit gibi itemleri görebilmesi
Maalesef bu işi yapamazsınız çünkü o minecraft ile ilgili benim bildiğim.Ama kendi louncherini çıkartırsan neden olmasın :)

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ve
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
pluginlerini kullanırsan 1.16.4'de kurduğun sunucuya 1.8'e kadar olan sürümlerdeki üyeler de girebilir ancak 1.16'daki eşyaları göstermez. O eşyaya en yakın olanları gösterir. Bunu sen değiştiremezsin. 1.16'da girenler yine o eşyaları görmeye devam edecektir.

hemen deneyeceğim sağolun!

şimdi şöyle /give ghost_king netherite eşya felan verince elmas felan veriyo
ve altında veya başka bi yerind ebu item şu sürümdendir vs yazmıyo yani olmuyo ne yapabilirim

1609355746270.png

betherit item çıkmıyo yani ama mesela MC4FUN da nasıl birşey varsa eski sürümlerde demir gibi gösterip altında bu item alında yeni sürümden netherite olarak yazıyor bunda yazmıyor maalesef.

Teoride mümkün. Ben oyunda olmayan cevherleri bile 1.8 sürümünde kullanabilmiştim. Ama bu iş için plugin satın alman gerekli. Itemsadder en iyisi bu türde kesinlikle öneririm.

Teoride mümkün. Ben oyunda olmayan cevherleri bile 1.8 sürümünde kullanabilmiştim. Ama bu iş için plugin satın alman gerekli. Itemsadder en iyisi bu türde kesinlikle öneririm.
bu ismini söylediğin plugin güzel fakat benim pek bir bütçem olmadığı için alamıyorum zaten istediğim detam olarak bu değil
şimdi MC4FUN da netherite scrap iron nugget olarak gözüküyor ama imleci üzerine getirdiğin zaman orada bu item yeni sürüm minecrafttan diye yazıyor benim de istediğim bu bana bunu yapan bir plugin lazım.

bu ismini söylediğin plugin güzel fakat benim pek bir bütçem olmadığı için alamıyorum zaten istediğim detam olarak bu değil
şimdi MC4FUN da netherite scrap iron nugget olarak gözüküyor ama imleci üzerine getirdiğin zaman orada bu item yeni sürüm minecrafttan diye yazıyor benim de istediğim bu bana bunu yapan bir plugin lazım.
Itemsadderla iron_Nugget yerine yeni bir item ekliyebilirsin netherite olarak. Ama bütçen yoksa texturepackle yapılabilir o istediğin olay

ve o dediğin plugini bedavaya buldum link:

bir deneyeceğim umarım işime yarar yardımların için teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl