Çözüldü ACİL YARDIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük ihtimal makinen dedicated vs windows update edilmemiş bunun sayesinde yapabiliyorlar.

Leak eklenti kullanılsa bile -eğer sen hususi olarak bi txt belgesine önemli giriş bilgilerini koymadıysan- maksimum sunucu dosyalarına erişebilir bence olayın kaynağı farklı. Önerimi soracak olursan ilk önce kaynağı araştır sonra tüm paketini başka bir makinede şifrelerini çözmeye çalış. Çünkü o makine ilerde de erişebilecekleri bir sistem kurmuş olabilirler.

Kullandığınız firmaya söyleyin yeniden kurşunlar yada 0 lasinlar düzelir diye umuyorum

Sorunu çözemediyseniz ve yardım lazımsa discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz benimle

Makinene sızıp virüs atmışlar,eklenti ile tüm makineyi değil en fazla kurduğun eklentinin sunucusunu kilitleyebilir

Virüs şu şekilde şahıs virüsü bulaştıyor ve plugini daha doğrusu bütün sunucu dosyalarını şifreliyor ve bir site açılıyor eğer kilitleri açmamızı istiyorsanız lütfen bizimle iletişimi geçiniz diyorlar sonra iletişimde daha doğrusu bir miktar para istiyorlar
WannaCry Nigg?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl